Jak byste partnerovi vysvětlily, že vám chybí sex?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #373876 5.9.2018 6:26

Trochu blbej dotaz...jak by jste chlapovi vysvětlili že vám chybí sex, s tím že bych ráda předešla tomu aby vyletěl a začal po mě ječet, že myslím jen na sex.
5mesicu nic...už se mi líbí i chlapy se kterýma bych normálně nechtěla mít nic společného. Podvádět ho nechci.

  • 05.09.2018 16:25:45 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak po 5 měsících bych taky nemyslela na nic jinýho..Tohle podle mě není úplně v pořádku, pokud nemá přítel nějaký zdravotní problém nebo jste se takhle nedomluvili. A hlavně není normální, že se mu to bojíš říct a že máš strach, že na Tebe bude kvůli tomu ječet. Myslím, že je úplně normální, že Ti sex chybí a měla bys mu to říct a řešit s ním, proč spolu sex nemáte. Pokud je přítel normální a máte normální vztah, měl by se snažit Ti vysvětlit jeho důvody a nějak se snažit najít kompromis. Jestli na Tebe vyjede, tak bych nad ničim nepřemýšlela a odešla od něj. Nemít sex a ještě na sebe nechat ječet, když se snažím řešit nějaký problém, to bych opravdu nedala a nepřijde mi to dobrý.

  • macicekkajik5.9.2018 11:03

    Zamysli se nad tím, co ti ten vztah přináší. Chceš mít jednou děti? Jezdíte na výlety? Naplňuje tě ten vztah? Nebo je to už jen stereotyp a zvyk? Vždy se vztah dostane do stereotypu, ale s tím přicházejí děti. Pokud nic nechce řešit, je to špatně a upřednostňuje jen své touhy a ty jsi mu lhostejná. Tento vztah nemá smysl, po dětech asi netouží, když má vlastní. Má pravdu, vztah není jen o sexu, ale sex je také velmi důležitý. Chuť na sex je potřeba jako každá jiná a pokud je na tebe zlý kvůli tomu, že máš touhu, vztah nemá cenu.

  • ludus5.9.2018 8:15

    nie je to normalne...moj ex nechcel...po 5 detoch a 14 rokoch sa zistilo, ze je pedofil...nemusi to byt take strasne u teba, ale aspon raz do tyzdna by sa premoct mohol, nie? Ak teda nema zavaznejsi problem, ale 5 mesiacov je vela a to som sa ja uz skrabala po stenach...sex nie je vsetko, ale je dolezitym korenim v manzelstve.

  • gimi5.9.2018 8:16

    Jestli by kvůli tohoto po mě jecel, tak by to bylo naposled...

  • bibinv5.9.2018 6:39

    Promiň, ale tobě to připadá normální? Je nějak handicapovaný - impotent, trpí komplexy kvůli velikosti..?
    Pokud ne, tak je nejspíš nevěrný on tobě. Kdybys to chtěla každý den, tak neřeknu, ale žádný zdravý chlap to dobrovolně tak dlouho nevydrží.

  • janalab5.9.2018 6:45

    A kvuli cemu jste prestali? Treba se sam boji znovu zacit, zes ho naposledy odmitla. Tak mu nic nevysvetluj, proste ho pri vhodne prilezitosti zacni drazdit a svlekat..

  • Risu5.9.2018 6:51

    Cesky? (Pokud neni cizinec :-D)
    Ok. Ted vazne - 5 mesicu? A to jsi to doted „trpela” s klidem? Mela jsi to zacit resit uz davno.
    Nema stres v praci? Rodinne problemy? Milenku?

  • Keca... I v 50 to chlapi chteji kazdy den.. bud je to hroznej lenoch a ma te jistou nebo nekoho ma a tebe uz nechce..
    Nasla bych si milence nebo ho opustila. Takhle se budes jen trapit.

  • Zkusila bych nachystat na večer pěknou atmosféru, svíčky, uvařit něco dobrého k večeři, pustit příjemnou hudbu, nějaké to sexy prádlo, vínko a uvidíš, toto většinou zabere a pokud ne tak už o tebe nejspíš nestojí, ještě jsem nepotkala chlapa, který by nechtěl sex, a v tomto případě bych se na to vykašlala a našla si někoho jiného kdo by o mě stál. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist