Ja uz newim jak dal

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32136 22.8.2011 21:14

ahoj holky mam takovou blbou otázku mam přítele jsme spolu2,5 roku před ním jsem měla přítele a s tím jsem byla 3 roky ale on pak odešel za jinou,ale já ho pořád miluju a nevím co mam dělat,teď se tu u nas objevil po 3 rokách a já jsi uvědomila že ho pořád milujuu,ale že svého nynějšího přítele nedokážu opustit i když miluju víc toho druhého,poraďte mi prosim co by jste dělali vy na mém místě

on se tu teď objevil a hrozně se snaži mi dokazat že mě také miluje ale ja proste nevim jak dal

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • odešel za jinou jednou, může to udělat znova. Chceš s takovým vědomím žít? Teď ti naslibuje cokoliv...

  • Já jsem teda chodila s klukem v 15 a on se za 3 měsíce 2x líbal s jinou. Rozešla jsem se s ním, ale milovat ho nepřestala. Pak jsem chodila i s jinýma klukama, ale on z mého srdce nezmizel. Po dvou letech jsme spolu začali chodit zas - byli jsme posstupem času kamarádi a on jednou, naprosto nečekaně, přišel s tím, že mě má moc rád, že už dlouho nad námi přemýšlí a že by byl rád, kdybych mu dala ještě jednu šanci. Že asi ze začátku nebude super kluk, ale že se vypracuje. Teď jsme spolu 2,5 roku a miluje mě jako ještě nikdy jinou. Tenkrát byl mladej, nevěděl, co chce, a nevěděla jsem to ani já. Teď je mu 21 a mně 19 a víme, že chceme být spolu. A funguje to, jsme si věrní oba. :))

    Takže já si myslím, že by ses měla pořádně zaposlouchat do svého srdce a rozhodnout se. Zkus zvážit pro a proti. Nevím, kolik vám je, třeba jste také "dospěli", takhle těžko říct. Buď budete spolu a bude vám to fungovat, anebo "zbytečně" ztratíš někoho, kdo tě miluje. Ale zase není moc fér vůči tvému současnému, když ty si "myslíš" na jiného kluka, miluješ ho víc než jeho. Buď mu dej šanci, nebo na něj zapomeň. Ale rozhodni se. I pro tebe to bude dobré! ;) Každopádně držím pěsti. :))

  • Simea22.8.2011 21:33

    Udelal to jednou.. co mu zabrani udelat to znovu?

  • Můj kamarád měl přesně to samý pak se se svojí současnou rozešel , že se vrátí k bejvalý ale to se neuskutečnilo a vrátil se k tý současný.. Může to udělat znovu a nezahazuj krásných dva a půl let kvůli tomu, že by se na tebe mohl vyprdnout :-)

  • Presne - udelal jednou, udela podruhy - vlastni zkusenost.
    Obdivuju te, jak ho muzes po takovy dobe a po tom, co ti udelal, porad milovat jak rikas, kdyz uz mas 2,5 roku nekoho jineho.
    Rozhodne "hlasuju" :D pro toho nynejsiho.

  • Taky hlasuju pro nynějšího... Já jsem chodila s chlapem, který se orzešel kvůli mně s přítelkyní se kterou byl 7let, my jsme spolu byli 2 roky, během té doby jsem otěhotněla a týden před porodem jsem měla důkaz, že mě podvádí s mojí známou, tak jsem se s nim rozešla a nelituju toho, mám krásnou holčičku a už rok mám přítele, o kterém už můžu říct, že ho miluju... Sice mi trvalo dlouho než jsem se z toho vysekala, ale nelituju, protože už po půl roce, co byl se svojí přítelkyní to na mě zkoušel, jestli bychom si nemohly dát nezávaznej sex... Udělal to jednou, udělal to znova...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist