Internetové seznamky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #196106 5.5.2020 12:22

Která je nejlepší internetová seznamka a důvod?

a jaký máte názor na sugar daters . cz ??? :-o

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Za me tinder, přijde mi, že ho používá momentálně asi nejvíc lidi a líbí se mi, že ti tam nemůže napsat milion uchylaku, ale pouze ti, kterým dáš lajk. :-)

  • donalabuznice31.7.2022 19:56

    Taky jsem se před nedávnem rozhodla, že se zkusím seznámit přes internet, protože v reálném životě těch příležitostí k seznámení moc není. Na https://www.5nej.cz/srovnani-seznamek/ jsem narazila na celkem dobré srovnání seznamek, takže doufám, že se to vyplatí, když na takové recenze dám.

  • adriananovakova19.1.2023 9:46

    Ahoj, já se taky přidám se zkušenostmi ze seznamek. Dnes jich je takové množství, že je těžké vybrat takovou, aby za něco stála. Já si například přečetla toto srovnání https://www.chciporadit.cz/srovnani-seznamek a musím říct že mi asi nejvíce sedla eDarling. Později jsem vyzkoušela také Elite date a také mi přišla fajn, hlavně asi nejvíce férová co se týkala plateb za členství. To že jsou placené mi alespoň vyfiltrovalo takové ty pisálky, kteří mi na seznamkách zdarma psali nevhodné věci a neposílal fotky o které jsem neměla absolutní zájem :-o Ale každý je jiný :-D Někdo zase sex seznamky naopak vyhledává. Každopádně přeji ti šťastnou ruku a ať někoho fajn potkáš ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist