Internet Starnet X O2

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34653 30.9.2011 16:06

Ahoj holky,
nevím, zda se sem tahle otázka tak úplně hodí, ale proč to nezkusit ;)

Chci si zařídit nový internet. Co si myslíte, že je lepší - přes pevnou linku (Od O2, po pár letech se ale cena vyšplhá docela vysoko) a nebo internet tzv. vzduchem (Od Starnetu, výhodnější cenově, ovšem bojím se, že při připojení "vzduchem" mi internet bude často "padat", co jsem mluvila s lidmi, nemají s tímto typem připojení moc dobré zkušenosti)... A tak se ptám vás ... Máte s internetem tzv. vzduchem nějaké zkušenosti? Padá často?
Díky za každou informaci :))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jen povím, s čím mám zkušenost já. Měla jsem modem od T-Mobilu a kartu od Vodafonu do notebooku a zjistila jsem, že tyto typy jsou děsně pomalé. Takže od operátorů neberu a nyní mám balíček internet přes kabel s televizí a jsem naprosto spokojená.

  • Uz nikdy bych nesla k O2. Tezko se od nich odchazi a jsou strasne drahe. Urcite bych sla ke Starnetu, mame ho ted a jsme spokojeni. Kdyz se ti neco poroucha (napr. jako u nas ze jsme omylem zmackli tlacitko na routeru a vymazaly se nam ,,kody,,), ihned prijedou, maximalne hned druhy den pokud se to stane nekdy pozde vecer :D.

  • Verousek8930.9.2011 18:14

    Já teď mám adsl bez pevné linky od T-mobilu a naprostá spokojenost. Chtěli jsme "výhodný" balíček od O2 TV+internet, ale když jsme si ho nechali zřídit, tak jsme zjistili, že slečna v prodejně nám akorát lhala, výsledná rychlost internetu byla 2MBit/s, což v dnešní době je trošičku výsměch (hlavně za tu jejich výhodnou cenu), takže jsme to rychle vrátili a od 02 už nikdy nic! Předtím jsme měli wi-fi a byla jsem také spokojená.. Navíc 02 udělá všechno pro to, aby jsi od nich nikdy neodešla, měla jsem takhle problémy se zrušením tarifu a výsledná cena by byla u nich dost vysoká.

  • Doma máme internet od 02 přes pevnou linku a platíme kolem tisícovky... Na privátě jsme si zařídili od Starnetu, připojení jsme měli zdarma, za tisícovku modem, teď na 3 měsíce net za 96,- a pak po dobu jednoho roku 250,- měsíčně, máme ho tam od pondělí, ani jednou mi "nespadl", byli jsme na tom věčně napíchlí 4 a stahování paráda. Takže já bych brala určitě Starnet. ;)

  • Já bych si vzala internet od těch, kteří se tomu věnují naplno a ne od operátorů, kteří řeší především paušály a mobilní telefony...

  • Taky bych raději volila ten Starnet. Od O2 jsme měli internet na starém bytě a spokojení jsme s ním moc nebyli. Hlavně ta rychlost pořád kolísala. Teď ale máme bezdrátový internet od https://dslone.cz/ a musím říct, že s tím jsme mnohem spokojenější.

  • Ahoj, my máme už přes rok internet od https://www.nej.cz/internet/ a ještě se nám nestalo, že by měli nějaký výpadek. Platíme měsíčně 349 Kč za 100 Mb/s a internet nám bohatě stačí. Nepoužíváme ho k hraní her, ale jen k prohlížení webu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 601 odpovědí a 409 752 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist