Injekce Pregnyl a zkušenosti?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26601 29.4.2011 15:11

Ahoj holky mate nejaké zkusenosti a kolik vas napoprve s touhle injekcí otehotnelo?Ja jsem byla na injekci poprvé jsem 7 den od injekce a jsem strasne netrpělivá zda se to poovedlo..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já ho měla před odběrem vajíček na IVF, takže zkušenosti s ním mám.A holek které díky němu otěhotněly je tu několik. Přeji hodně štěstí:)

  • Ahoj..mě se povedlo s pregnylem napodruhé.. jde o to jaký problém jsi měla ty.. u mě nebyla ovulace.. takže pregnyl mi pomohl k prasknutí foliklu a tedy k ovulce:-)

  • ahoj, potkavame se uz po nekolikate :) hlavne se nestrachuj a snaz se na to nemyslet. vim, ze to je jednodussi rikat nez udelat, ale sama s tim mam zkusenosti.. prvni neuspech nic neznamena, nam se zadarilo az po 4 mesicich pregnylu, kdyz uz jsem ani nedoufala.. preju hodne stesti pri testiku 5 kvetna, mam v ten den narozeniny, tak si na tebe urcite vzpomenu :)

  • Ahojky teď jsem našla tvůj dotaz.
    Prosim tě já měla Pregnil 2x a ovitrelle 2x.1 se zadařilo a pak to odešlo hned 5tt.ale určitě si prosim tě nedělej test 7 DPO počkej tak na 12DPO nebo nejlépe až ti vynechá MS a pak udělej test..Odolej a přestaň na to myslet,aby jsi pak nebyla sklamaná jako já.Dělej něco jiného ty dny utečou jako voda a buď ti ms vynechá a nebo ho ani nebudeš muset dělat a dostaneš to.Hlavu vzhůru a posečkej.Držím palečky aby ti to dopadlo dobře dej pak vědět ju.
    :-):-).-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist