Informace ohledně výsledků triple testů.

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23023 24.2.2011 17:01

Holky, minulý týden ve středu mi byla brána krev na triple testy + infekční choroby + krevní skupina atp. dnes je to s tou středou 7 den, myslíte, že kdyby nebylo něco v pořádku že se ozvou? Sestra nic takového neříkala, tak nevim no. A asi i záleží na laboratoři, kdy sou výsledky co? k doktorovu jdu 1.3 na utz ( příští týden úterý ).

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pajjo, neboj, oni by určitě zavolali. Když testy nevyjdou v pořádku, volají okamžitě, jak lékař obdrží výsledky, aby tě v co nejkratší době odeslali na genetiku a případný odběr plodové vody. Na kompletní výsledky z odběru se pak čeká cca 3 týdny a v případě vvv neslučitelné se životem, nebo jakéhokoliv problému s plodem se může vyvolat předčasný porod do 24 tt. Takže s výsledky by nečekali zbytečně týden navíc. Každopádně záleží na laboratoři, mně řekla doktorka, že mají výsledky do 14 dní, na krvi jsem byla ve čtvrtek a v pondělí mi volali, ať se dostavím kvůli pozitivním testům, takže to byl opravdu fofr.

  • Pajji, když testy nejsou ok hned volají.. jinak ti řeknou výsledky až v poradně.. takže klídeček:-DD

  • ahoj, ja taky čekám na výsledky tripl testů (neměla jsem prvotrimestrální screening, jenom ultrazvuk). Tak mám taky trochu strach, co když. Byla jsem v tento týden v pondělí a příští pondělí jdu do poradny. Tento týden má doktor dovolenou, tak si ani pro výsledky volat nemám, že tam nebudou a výsledky prý budou v pondělí. Jinak si myslím, že když budou špatný, tak by ti zavolali. No mě asi ne, když mají dovolenou. tak držím pěsti

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist