Infekce moč. cest?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #68922 17.7.2012 9:59

Ahoj holky, mám poslední dobou trochu problém. Skoro pořád se mi chce na záchod, ale když už se jdu vyčurat, tak to jde jen trochu, ale stále mám pocit že se mi chce....a skoro vždy to pálí a řeže. Nejhorší je to ráno :(. Teplotu nemám, ale trochu mě bolí podbřišek.
Myslíte že by to mohla být nějaká infekce nebo zánět?

děkuji za pomoc :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • pálení a řezání při močení je infekce močových cest, můžeš to zkusit rozehnat pitím urologického čaje, nebo si koupit Urinal Akut. Ale většinou se to bez antibiotik od doktora neobejde.

  • Určitě se jedná o infekci močových cest :( pokud to není akutní a štípání není velké, můžeš si koupit kapky lichořeřišnice, nebo je moc dobrý rowatinex, dobré zkušenosti mám i s urinal akut, ale to je poměrně drahá záležitost, hodně pít - ale s urologickým čajem to moc nepřehánět! Pokud by se potíže zhoršily, na nic nečekej a jdi k doktorovi.

  • Utíkej k praktickému lékaři :). Vymočíš se do nádobky, on to otestuje testovacím papírkem a když budeš pozitivní, napíše ihned antibiotika :). Nenechávej to být - mohlo by se ti to rozšířit a to není vůbec nic příjemného.
    Pár dní si možná poležíš a pak už budeš Ok. PS: Prevence je jíst a pít hodně brusinek :).

  • Nečekej na nic a jdi k doktorovi, je to zánět moč. cest. Čím dřív Ti napíše antibiotika, tím dřív se ti uleví. Hodně píj a vař si urologický čaj.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 229 otázek, kterým se dostalo 271 607 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist