Individualni plan na SŠ

Otázku položila: Anonymní uživatelka #316430 6.9.2016 19:15

Ahoj, nevite nekdo nahodou, jak probiha individualni studium na stredni skole ? Zajdu si vzdycky jenom na zkousku dle planu ? Nemate s tim nekdo zkusenosti? :-) predem dekuju :-)

  • 06.09.2016 19:17:19 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,
    hrozně moc záleží na řediteli, jak je ochotný IVP povolovat a jak ten plán nastaví. Já mám individuál na učňáku - v prváku jako důvod stačilo to, že zároveň studuji VŠ. V druháku už to byl najednou problém a musela jsem oficiálně uvést jiný důvod. Teď ve třeťáku teprve uvidím, jestli mi ho povolí.
    Jinak s plněním to určitě není tak, že bych šla jen na zkoušku. Chodím minimálně jednou týdně. Hlavně v týdnech, kdy máme praxe, se snažím chodit co nejvíc, ale stejně to je leckdy docela problém. Mám pocit, že na té škole ještě jsem jen proto, že je tam ve všem strašný čurbes a že je v mém oboru málo studentů, tak jsou ochotní leccos tolerovat. :-D
    Ale určitě domluva s ředitelem, to je základ! ;-)

  • inah916.9.2016 19:57

    No já bych řekla, že na každé škole je to jinak :-) Brácha měl třeba individuál a byl na škole skoro 3x týdně :-D Asi i na konkrétní domluvě s učiteli... U nás to dělali třeba i tak, že jsi tam musela chodit např. 1 x za měsíc/ 14 dnů/ 2 měsíce do určitého předmětu :-) To Ti určitě musí říct na nějaké zahajovací schůzce :-)

  • Záleží i na důvodu proč máš individuál. Jestli kvůli zdraví, práci, mateřství nebo třeba sportu. Já kvůli zdraví měla individuál a chodila jsem do školy vždy když jsem mohla takže třeba někdy hodinu týdně a někdy třeba 14 dní v kuse. A na zkoušky jsme se vždy domluvili. ;-)

  • Já ho měla dva roky a domlouvala jsem se s učiteli :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist