Imunita..nachlazení

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29935 22.9.2011 13:16

Holky něco na imunitu? Jak je nějaká změna počasí , hned jsme nachlazená.. Poradí mi někdo? Ale aby to mělo učinek =)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud nechceš kupovat nějaké vitamíny, tak zkus do čajů a některých jídel dávat med, jíst hodně mléčné výrobky jako třeba jogurty, pokud už jsi nachlazená, tak vyzkoušej výborný nápoj s mékem, medem a kouskem obyčejného másla. Chutná to a opravdu to pomůže. Pokud chceš brát nějaké doplňky stravy tak zkus panthenol kapsle. Jsou dobré na vlasy, pleť a nehty a teď v zimním období chrání i před chřipkami :)

  • Mně moc pomohla hlíva s rakytníkem, byla jsem nachlazená každý měsíc. A tohle mi mám pocit vážně pomohlo. Je to dražší záležitost. brala jsem to 2 měsíce. Jinak je fajn i zalitý zázvor s medem.

  • nebo můžeš vyzkoušet echinaceové kapky, rozpouští se ve vodě....

  • Mne Dr. poradila pro dceru Imunoglukan. Je to dražší, ale snad nám to pomůže. Bereme ho zatím jen 14 dní, ale od té doby si ještě ze školky nic nepřinesla :-D

  • Ahooj, já mám vyzkoušenou skvělou věc, když se nachladím, bolí mě v krku, průdušky, rýma atd, tak si uvařím zázvorový čas s trochou citronu a medu a do 3 dnů jsem OK. Funguje to i jako prevence, piju to vždycky celou zimu a nic mě neskolí :)) Opravdu doporučuju! :)

  • Mě na imunitu nejvíce pomáhá hlíva ústřičná s českýma bylinkama, beru ji pravidelně a nejsem tak často nemocná jako jsem bývala, přes zimu mě snad nepřetržitě bolelo v krku a smrkala jsem a teď mám celkem klid, navíc je dobrá i na vlasy, nehty, trávení. Určitě stojí za to.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist