Imatrikulace

Otázku položila: Bývalá uživatelka #21895 31.8.2012 6:52

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak probíhá imatrikulace na VŠ?

Moc děkuju za sdělení zkušeností a názorů :-) Díky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Si to hoď do Googlu a najdeš spoustu fotek a popisů celého obřadu.

  • Přečte se tvoje jméno, půjdeš dopředu, šáhneš na takovou tyčku dostaneš pamětní list a jdeš.. .Jo a předtím tam sedíš třeba hodinu a půl.. Takže za mě. Pokud nemusíš nechoď tam.. je to zbytečná ztráta času. Absolvovala jsem 2x jelikož jsme to měli povinné a naštvaná jsem byla ještě celý den.

  • Já měla imatrikulaci na Karlově Uni a byla to trapárna. Zabitý celý den, latinské řeči, že se z tebe stává student a jak to musíš brát zodpovědně. Někteří nadšenci svolali celé příbuzenstvo, aby se přijelo podívat, jak se vstupuje do stavu studentského. Většina lidí tam naštěstí nikoho neměla.

  • lenoric31.8.2012 11:28

    Teda za me to neni takova brutalita. Jsem na VUT v Brne na oboru, kam brali asi 1500 lidi (ted uz jich teda asi 800 vyhazeli :D). Rekli nam prijde v 10, tak sme dosli v 10, bylo nas tam asi 50. Kazdej sel prisahat, dostal papir a za 20 minut nebylo co resit. Zalezi na organizaci skoly. Rozhodne to k tomu patri, takze bejt tebou jdu tam. Hodinka jeste nikoho nezabila.

  • Tak jak píšou holky - plná posluchárna, vyvolávají vás jménem, převezmete papír a jdete. Obleč se slušně, žádné džíny, ale taky to není maturitní ples :-) Gratuluji k úspěšnému zvládnutí přijímaček. Studuj pilně :-)

  • Mě osobně se to líbilo :) Byl to zážitek, který si budu s titulem či bez pamatovat na vždy. My jsme nechodili nikam šahat a přisahat, za naši fakultu to udělal jeden student. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist