IUI a zánět močáku

Otázku položila: Bývalá uživatelka #562 9.5.2011 9:45

Ahojky holky, jsem tu zas, já se asi zblázním, dneska jdeme znovu na IUI( možná jestli jsme dozrály), a já mám pravděpodobně zánět močáku. Jsem už od minulého týdne brutálně nachlazená- vypadá to na zánět dutin a teď mě začal bolet i močový měchýř. Beru jen nějaká homeopatikaa na ty dutiny a urol. čaj, ale stejně to vidím na antibiotika. Jen nevím co to udělá popř. s mimískem, kdyby se dá-li Bůh chytilo. Slyšela jsem že antibiotika jsou na začátku těhu vpoho. Co si myslíte a máte nějaké zkušenosti? Nevím co se mnou je od té doby co se snažíme za pomoci CAR jsem pořád nahromadě- zuby, kostrč, chřipka atd.. pořád dokola, začínám si myslet že jsem magor!ááááááááááááá :o)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky,já byla na IVF a 3 dny před transferem jsem dostala silnej zánět močáku,bez ant.bych nevydržela.Tak jsem volala do CAR a tam mi řekli,že mám v nem.říct,že jdu na IVF a že mi dají takové,které se můžou..Kamarádka brala taky silné antib.,to už byla těhu, ale nevěděla o tom a je vše v pořádku.Tak se toho neboj a běž si pro ně.

  • Ahoj, určitě jsou antibiotika, která můžeš i v začátku těhu...taky jsem je brala, ale IUI nevyšlo. Nevím zda to bylo tím, nebo ne, ale nedopadlo.
    Nicméně mi doktroka v CAR říkala, že pokud se nedoléčím, ať další stimulaci na měsíc odložím, že je to zbytečné - risk. Takže asi tak.
    Jinak přeju hodně štěst

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist