IPL laserový epilátor

Otázku položila: Anonymní uživatelka #533161 9.5. 15:06

Zdravím :)
Chci se zeptat, zda máte někdo zkušenost s IPL laserovým epilátorem od značky Concept, konkrétně - Concept Perfect Skin PRO IL5000 IPL epilátor. Zvažuji jeho pořízení, tak jestli je účinný a zda byste ho doporučili
Předem děkuji :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • k.i.t.t.e.n9.5. 18:32

    Já můžu doporučit Philips Lumeu, používám už snad 8. rokem a nemůžu na něj dopustit....

  • bestie10.5. 10:31

    Já po dlouhém zkoumání pořídila Braun Silk-expert Pro5. Teď už možná budou i jiné modely. Nakonec zvítězil fakt, že oproti Philipsu má větší počet záblesků, než se vyčerpá, a taky je síťový, takže odpadají problémy s akumulátorem, který údajně u Philipsu občas odejde.

  • syd10.5. 11:00

    V prvý řadě to je IPL, nikoli laser. Ano, mam zkušenost. Dostala jsem k předminulým Vánocům Philips lumea za 10 tisíc. Používala jsem to asi 5 měsíců, kdy už měly dávno přijít výsledky, ale jediným výsledkem byla spálená kůže, zatímco chlupy rostly uplně nebo téměř stejně. Pak jsem ho prodala, ať aspoň část peněz dostaneme zpátky. Na někoho to tedy nemusí fungovat. A ne, nejsem ani černoška ani zrzka či blondýna, mam velmi světlou kůži a velmi tmavý chlupy, tedy to na mě mělo fungovat perfektně. Jediný výrobcem udávaný vysvětlení je, že mam o něco víc androgenních hormonů, což bude pravda, protože mam i po třicítce pořád akné.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 234 otázek, kterým se dostalo 271 626 odpovědí a 409 760 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist