INSTI test

Otázku položila: Anonymní uživatelka #32456 11.3.2012 20:41

Mate nekdo prosim zkusenost s testem INSTI? A jak takovouto situaci resite s novym partnerem - zeptat se na pocet sexualnich partneru chapu, ale to se taky zeptate "hele ty nemas treba aids?? tady se mi otestuj..."
Jen dodam, ze jsem se sice jednou chovala "rizikove", ale nemam u sebe podezreni na HIV (kdyby mi tady za to nekdo chtel nadavat do nezodpovednosti), ale proste me to zajma - a to od ty doby, co jsem minulej patek videla Vypravej na ct1 :D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • petulinkaa1311.3.2012 21:18

    Nikdy jsem v minulosti tuhle situaci neresila.

  • Ahoj, já byla na testech, protože jsem měla silné podezření, že mě bývalý přítel podváděl, hlavně se to říkalo o holce, která měla hodně špatnou pověst a žila jsem v zahraničí. Samozřejmě to všichni věděli a mě to řekli, až když jsme se rozešli. Ale my často používali kondom, jenom párkrát bez kondomu. Docela jsem se toho bála, ale současného manžela jsem na testy neposlala, ale vím, že jeden můj známý měl styk s holkou, která dodatečně zjistila, že je HIV pozitivní. Asi si nevymýšlel, protože když čekal na výsledky tak hodně zhubl. Vím, že se nakazila i holka od prvního kluka, bylo to v nějakým pořadu v televizi. Myslím, že četnost lidí s HIV v ČR roste. Spíš než nějaké testy z lékárny bych si nechala uděla krevní testy. Možná byste na ně mohli jít dohromady.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist