Hyjéééé!!

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36547 31.7.2011 22:12

Ahoj. Mám takový problém který mě docela dost trápí.
Neumím polohu na koníčka.
Prostě když nasednu na přítele, nevím co mám dělat. A když už začnu dělat takový jako pohyby, tak mám pocit, že to s přítelem nic nedělá. Nechci aby něco hrál. Chudák skoro vždycky všechno odedře sám . . Vůbec nevím jak se mám hýbat! Nahoru dolu? Dopředu dozadu? Doprava doleva? Fakt nevím.
Ocením jakoukoliv radu, tipy, triky. .

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • dzusinka31.7.2011 22:18

    Máš v podstatě dvě možnosti. Nasedneš na něj a maličko se přizvedneš a budeš pohybovat pánví dopředu a dozadu (lehce) anebo budeš v podstatě to stejné dělat při plném dosedu. Nebo pokud ti nejde pohyb pánví, pak si zkus dřepnout a pohybovat se nahoru a dolů. Jistější je raději nejdřív pomalu a klidně spolu komunikujte. Ptej se ho, jak to máš dělat, jestli se mu to líbí nebo ne a řekni mu, ať tě zkusí rukama vést. Mně to taky jde líp, když mě přítel navádí rukama.

  • me vzdycky ze zacatku pritel chyti za boky a jakoby jede semnou nahoru dolu a pak uz chytim rytmus a jedu sama a urcuju si jake ja chci tempo a kdyz pritel chce treba rychleji tak me zase chytne za boky , kdyz sem treba navena tak se jakoby naklonim na neho a lehnu si na jeho raneno on me chytne za zadek a jede sam , a nebo se nadzvednu s toho konicka a on jede a ja jen prirazim , musis zkouset a potom zjistis jak nato

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist