Hustá krev

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52055 22.4.2012 17:35

Ahoj holky, co to znamená, když mi doktor řekne, že mám hustou krev? Prej hodnota 300 (nevím čeho). Denně vypiju okolo 2 litrů. Co to obnáší za rizika a co to pro mě znamená? Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Záleží hodně na tom co piješ, kávu, colu atd musíš pak vždy nahradit navíc tím samým množstvím vody nebo něčím co neodvodnuje. Stejně jako džusy nejsou to pravé.
    K té hustotě, ty jsi se nezeptala? Ani ti dr žádný lék nedal? Pokud ne, tak by to nemělo být nic vážného, nejsem odborník, takže nevím co těch 300 znamená, ale kdyby to bylo vážné, určitě by to dr řešil. Asi záleží na tom, jak moc je hustá. Může docházet k tvorbě sraženin, ale to samozřejmě není pravidlem. Takže bych se lékaře na to ještě zeptala, hlídala bych pitný režim a nebrala bych na lehkou váhu případný otok končetiny, jelikož by mohly ty sraženiny přecejen vzniknout. Nechci tě strašit, možné to je u každého;) Hlavně to chce pořádně se vyptat doktora, takhle se můžeme jen domnívat co a jak, od toho tam dr je;) Taky jsem kolikrát přišla a věděla jsem z toho co mi řekl kulový :D Ale už se nedám a i když vypadám jako blbec, radši se zeptám třikrát:)
    Nejsem odborník, možná se pletu, ale máme v rodině pár poruch krve, takže čerpám z toho;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist