Huggies Newborn

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36859 4.5.2011 21:20

Ahoj holky, jak jste spokojené nebo nespokojené s těmito plenkami? Vyplatí se koupit na první týdny?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • micika4.5.2011 21:49

    No já měla právě samé Pampersky a jedny Huggies ze začátku..ale neměla sem k nim moc důvěru, páč na ně tady docela padali ztížnosti..no řekla bych že Pampersky jsou lepší a dokone i levnější (soudím dle toho když jsem se rozhodovala na akci které koupíme) ale nepřišli mě ty Huggies nijak špatné..

  • Mně přijdou Huggies naprosto tragické :o) Je pravda, že jsem neměla newborn ale až pak pro větší mimčo. Nicméně mi nevyhovovali. Mám raději Pampersky a jiné pleny nekupuji. Ale je to co mamina, to názor. Asi je nejlepší koupit si dva, tři druhy plen v malých baleních a vyzkoušet je.

  • sigiska5.5.2011 7:59

    Vše nám teklo spodem i vrchem, takže já byla nespokojená. Buď pampers nebo babylove z DM drogerie.

  • Ahoj, já sice miminko nemám, ale četla jsem plno diskusi na téma pleny:prý dobrý jsou pampers zelený, babylove z DM,a nějaké pleny z Rossmanu.Hodně ženský chvalili.

  • já ty Huggiesky dostala a byla to totální katastrofa, měli jsme je pročůrané už po hodině, takže jsme je ani nedobrali a už je nechci ani vidět. Spokojená jsem s Pampers a se zelenýma z Tesca, jiné jsem nezkoušela a už ani nebudu. V akcích se dají koupit za slušnou cenu.

  • já je koupila taky, ale jen proto že jsem se zaregistrovala na dm drogerii a přišly mi slevové poukázky, s kterýma mě tyto plenky vyšly na 1,70 Kč - jedna plena. Takže jsem koupila 2 balíky a ted rozbalila, nabalila jsem si jednu k porodu tak uvidíme jaké budou. Jinak nejmenší mám ještě žluté pampers vel. pak už mám nakoupené co bylo v akci - tesco, huggies,pampers.

  • nám se narodil prcek s 2300 g a tak jsme sháněli menší pleny a s Huggies jsme naprosto spokojeni..ale pouze s temi newborn, ostatní nám už pak pročůral i srajda se nám dostala později z plen..ale ty maly jsou skvělé, ty nepropustily nic a skvěle seděly.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist