Hubnutí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #424314 26.4.2020 14:27

Ahoj holky nebyl by tu návod Jak zhubnout do týdne min. 5kg?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Rebeca26.4.2020 15:05

    Do tydne pet kg? Salmoneloza nebo campylobakter. :D

  • Do týdne 5kg? To je trochu moc, nemyslíš? Hubnout se má pomalu a postupně, ideálně 1- 2kg za týden. Jinak rychlé hubnutí není vůbec zdravé. Pokud chceš zhubnout 5kg, tak tomu dej aspoň měsíc. Začni se hýbat a jez zdrave, neprejidej se.

  • Jestli mas rozum tak uznas ze to je nerealna vec.
    To co dlouhou dobu pribiras za den neshodis.
    A vsechny podobne ,,zarucene recepty na rychlohubnuti,, na internetu jsou vzdy jen na ukor zdravi.

  • Lze toho docílit, ale jen ztrátou vody, nic víc. Taky se na to používají odvodňovací techniky, léky, dokonce některé rádobyhubnoucí preparáty byly postavené na "hubnutí" ztrátou tekutin v těle, jednoduše se z těla dostane víc vody, než by mělo a špeky a tuky zůstanou, ale člověk je spokojenější, když si stoupne na váhu :-D Podvod, jistě výnosný. Lze tedy velmi krátkodobě docílit takto rychlého snížení váhy, dokonce jsem někde četla, že jeden maník snad zvládl i - 10kg za pouhý den v rámci nějakého experimentu (ale musela bych dohledat, abych věděla přesně), ale to bude opravdu už dost nahraně kolabsu. Ztrátu tělesných tekutin využívají určití sportovci, aby se vešli do nižší váhové kategorie a nemuseli víc hubnout a ztrácet tak zároveň cennou a pracně vydřenou svalovou hmotu, která při rychlejším hubnutí odchází jako první, narozdíl od tukové tkáně. Samozřejmě, ubraná kg se pak opět rychle doplní dostatečným příjmem tekutin.
    Pokud člověk nemá větší nadváhu, tak tolik kg snad neshodí, ani kdyby držel celý týden hladovku, protože tělo se rychle přepíná na velmi úsporný režim...a hlavně začne stravovat svalovou tkáň, která ho stojí mnoho energie...a jak je známo, svaly jsou těžší než tuky, takže to, co při té hladovce shodí, je bohužel svalová tkáň, která běžně pomáhá spalovat přebytečnou energii a po skončení hlafovky jje problém, navíc tělo připraveno uložit ještě více tuků do zásoby....

  • já zhodila za den 7,5 kg - když jsem porodila:-D ale vážně jsem pak nebyla ve stavu chodit někam na rande, jo a taky na mě nebyl zrovna hezký pohled :-D:-D

  • Já zhubla 10 kg za 2 týdny, když jsem začala brát antidepresiva. Nedostala jsem do sebe žádný jídlo a když jo, tak jsem hned zvracela. Věř mi, že tohle opravdu nechceš zažít.

  • novaklen137.7.2020 21:23

    Zhubnout 5 kilo za týden jde, ale z vlastní zkušenosti můžu říct, že je zase rychle nabereš zpátky. Pokud chceš zhubnout dlouhodobě, tak je lepší hubnout pomaleji. Jestli můžu mít jeden tip, tak zkus zelený čaj. Ten je na hubnutí úplně skvělý. Mně samotné taky dost pomohl. Konkrétně jsem užívala zelený čaj Tegreen. Tady https://www.hackni-svuj-zivot.cz/recenze-produktu/zeleny-caj-tegreen/ je na něj recenze, tak zkus mrknout.

  • Zhubnout do týdne 5 kg je pěkný nesmysl. Možná se ti to pomocí nějaké speciální diety povede, ale budeš je mít hned zpátky. Hubnutí chce čas. Já pravidelně cvičím, jím zdravěji a také jsem si koupila fitness náramek Xiaomi Mi Band 5 z www.mibandshop.cz , abych si mohla počítat ušlé kroky, nebo uběhnutou vzdálenost. Kolik jsem letos už zhubla nevím, protože se nevážím. Důležitý je pro mě pohled do zrcadla :-) .

  • Juliesadkova5.11.2021 23:11

    Jak co nejrychleji hubnout? Které cviky nebo celé cvičení je dobré na doma? Nebo třeba i posilovací stroj, na kterém by šlo hubnutí rychle?

  • Pavcazao8.11.2021 19:57

    Chtěla jsem také co nejrychleji zhubnout, a proto jsem si domů pořídila běhací pás. Perfektní věc, kterou jsem si dala schválně před televizi a běhám u seriálů. Daří se mi bez problému ty 2 - 3 kg za měsíc.

  • Juliesadkova9.11.2021 23:17

    Jak jste vybírala kvalitní běhací pás?

  • Pavcazao11.11.2021 13:30

    Běhací pás jsem koupila z obchodu https://www.fitham.cz/ , kde jsem našla i skvělého nákupního rádce https://www.fitham.cz/jak-vybrat-bezecky-pas , kde se dozvíte jak se vybírá a co je důležité u běhacího pásu

  • koliaska10526.2.2022 19:00

    No, co mám zkušenost, tak 5 kilo jde zhubnout za měsíc. Já ale vážila opravdu hodně a říká se, že v takových případech jde to hubnutí ze začátku opravdu samo. Myslím si, že to byl i můj případ. Jinak co mi k tomu hodně pomohlo bylo plavání. Třeba chodit na koupaliště jsem se dost styděla, ale měla jsem hodně velkou výhodu v tom, že na zahradě máme takový velký plastový bazén od https://www.albixon.cz/bazeny/ kde na mě nikdo nevidí. Takže jsem začala pravidelně chodit plavat a kila šla dolů opravdu rychle.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 438 odpovědí a 409 661 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist