Hormonální jóga

Otázku položila: dana07 18.12.2018 7:19

Zdravím ženy :) Chtěla bych se zeptat, zda máte některá zkušenosti s hormonální jógou. Celkově mě zajímá, zda když HJ cvičíte, zda máte nějaké výsledky, zda Vám třeba pomohla k miminku, nebo upravila hormonální nerovnováhu, cyklus či tak? Prostě by mě zajímaly zkušenosti. :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já jsem cvičila HJ asi 5 měsíců. Žádné změny na mém cyklu jsem nepozorovala. Střídá se u mě cyklus 28 dní a 25 dní a před MS mám několik dní špinění. Nic z toho se při cvičení nezměnilo. Zmírnily se mi menstruační bolesti, ale to přisuzuji spíš užívání Gynexu. Ale cvičení mě opravdu uklidňovalo a aspoň jsem si protáhla tělo, takže jako relax po práci mi to přišlo dobrý :-). K miminku mi to nepomohlo a cvičit jsem přestala. Zjistil se problém u partnera. Ale uvažuji, že zase začnu už jen pro ten pocit, že se trošku protáhnu po celým dni prosezeným v kanceláři. :-) Navíc super je, že si stačí zaplatit kurz jódy (na víkend nebo v několika lekcích), kde se naučíš cvičit sestavu a pak už můžeš cvičit doma sama zadara.

  • u mě tedy výsledky má - ms bez jógy jednou za tři měsíce, s jógou téměř pravidelně každý měsíc. Taky mi po ní velmi rostou vlasy v super kvalitě... jiné zdravotní problémy mě netrápí takže nevím. Začala jsem ji cvičit protože jsem nemohla otěhotnět, a teď mám díky ní roční holčičku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist