Horečky při prořezávání zoubků

Otázku položila: Anonymní uživatelka #51057 10.5.2012 15:22

ahoj holky, mám dotaz pro maminy dětí, u kterých se projevily horečky při zoubkách, malý měl v pondělí odpoledne 38,2, v úterý už to šlo k 38,7 večer, jinak žádné příznaky, spíš to vypadalo na zuby, hodně kakal, měl to takové mazlavé. HOrečku pak měl celou noc, léky ji srazili na chvilku. No jelikož měl ráno 39 tak jsme mazali k doktorce, ta ho prohlédla a uděla crp test a byl negativní, tak říkala, že prostě asi každý zoubek promarodí. Vždy když mu něco roste, tak něco máme. No a ted měl tři dny horečky a dneska nic, ale ani zoubek nevidím. Jen má trochu průjem, tak jestli jste nějaká měla horečky a zoubek se vyklubal až za několik dní po nich. nebo jestli to byla viroza, ale tu by ten test taky měl odhalit a ten byl úplně negativní, tak nevím. Měla jste to některá u svých dítek?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8910.5.2012 15:36

    A je vidět, že by se zoubky měly prořezat ? Jsou jakoby dírečky v dásni ? Prosvítá pod dásní již něco ?

  • Ahoj.
    Můj syn (19M) sice na horečky netrpí, ale za to máme průjmy. Horečku měl jednou a já také mazala doktorce, protožte to bylo před víkendem. Doktorka mi řekla, že mu lezou zoubky, že má hodně nateklé dásně. Nevím jak to poznala. :-o Já prostě nikdy nic nevidím.:-D:-D Měla pravdu. Horečka byla od zoubků, protože bylo za dva dny po horečce, ale ani zoubek nevylezl. :-( Ten se klube až teď. Což je po třech měsících.
    Teď má už tři týdny průjem a co jsem mu zkoumala pusinku. Tak jeden špičák má venku, druhý má nateklý a vzadu mu bíle prosvítí stolička.
    Dost často se i stává, že zoubek leze ven na několikrát. Alespoň ten můj raubíř to tak má, protože dáseň má nateklou klidně i tři měsíce.

  • syn bojuje s každým zoubkem, má horečky, průjem, vždy jen pár dní, pak je za se klid a zub nikde. Poslední zoubek se mu tak klubal 3 měsíce. V 16ti měsících má 4 zuby a to mu rostou od jeho 4 měsíců. Já to měla jako dítě úplně stejně, každý zoubek byl boj.

  • můj syn má skoro u každého zubu silnou rýmu, průjem, zvýšenou teplotu, málo jí a v noci řve a budí se po dvou hodinách. pořád řeším jestli nemá oslabenou imunitu nebo něco ale Mudr. mi řekl že některé děti to tak mít mohou.

  • Některé děti to tak mohou mít - nejedí, mají průjem...
    Dcerka při prořezávání má taky řidší stoličku a slintá jak bernardýn... Nejradši žužlá třeba chleba nebo mrkvičku...
    Nejvíc jí to pak bolí v noci a bolest jí budí :-( Tam většinou sáhnu po Nurofenu - ten zatím vždy zabral a ulevil od bolesti.

  • no za nás vím jistě, že horečky při prořezávání zoubků byly..a musím říct, že nejvíc nám zabírá nurofen - dávám podle situace čipky a nebo sirup. obojí má rychlý nástup účinku a u sirupu mám fakt ráda to dávkovátko

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist