Holite si intimni partie???

Otázku položila: Anonymní uživatelka #390486 2.6.2018 17:29

Ahoj holky, jak to mate s holenim intimnich partii? Ja se nerada holim, protoze si potom pripadam jako male dite, ale nemuze to treba chlapum vadit pri oralnim sexu?
Aby se na me potom nedival nejak pohorsene...co se libi vasemu chlapovi???

  • 02.06.2018 18:26:49 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Každému se líbí něco jiného. Zeptej se toho svého.

  • Já se neholím, ani partner (ten ani nahoře ani dole) a s orálním sexem nemáme problém ani jeden, naopak já mám s orálním sexem problém, pokud on se oholí, přímo nesnáším takový ten smirgl, co tam po holení vzápětí vyrazí, to mi vadí i obyč. pusa. Ohambí nebo vousy jsou prostě takové jemné, hebké, na dotek úplná slast. Co se komu líbí je věc druhá..Není třeba se k vůli tomu dělat hlavu, zrovna chlupy lze dost rychle vždy odstranit (třeba i v rámci předehry za pomoci partnera) a celkem rychle zpět dorostou ;-)

  • Já si teda o neholeni myslím své, ale je to každého věc.. osobne mám názor, ze holení je základ hygieny, mám to tak nastaveny, ovšem nikoho samozřejmě neodsuzuju, když se neholi. Každopádně mě přijít neoholeny chlap a stáhnout kalhoty, tak se otočím a odcházím a sama bych se styděla, když bych nebyla tam dole nebyla upravena.. když se zena dole holí, neznamená to, ze musí být vyholena cela..

  • Francy2.6.2018 20:44

    Já si teda nedokážu představit být neoholená 8-o Vypadá to hrozně, neupraveně a styděla bych se svlíknout. Už pěknou řádku let kombinuji pinzetu a žiletku, kvůli vyrážce a delšímu hladkému efektu. Přítel se jen upravuje a to mi vyhovuje. Měla jsem 4 partnery a žádný by nechtěl neoholenou. Docela bych řekla, že to souvisí s věkem. Mladší jsou pro, starší ne, ale jistě jsou i výjimky :-)

  • No, upřímně si nedokážu představit, ze by jsem se před chlapem na orální sex rozcápla neoholená. Dle mého to patří ke správné hygieně. 8-o

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist