Holení v podpaždí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43585 15.5.2011 14:50

Ahoj, už hrozně dlouho se holím v podpaždí žiletkou, jenže už mě to nebaví každý 3 dny znovu a znovu. Co vy používáte ? Myslíte si že je veet depilační krém normal na podpaždí dobrý a výsledek je dlouhodobý ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já se holím žiletkou každý den, a ta půminutka mě teda nevadí.,. znám holky co si chloupky vytrhávají epilátorem i v podpaží, ale nna to asi musíš být silnější nátura:)

  • Depilační krém je úplně na nic, to ti odstraní chloupky na stejnou dobu jako žiletka, pokud se chceš chloupků zbavit na delší dobu, tak se musíš zbavit i kořínků, takže buď cukrovou pastou, voskem, epilátorem (to vytrhávání bolí hlavně poprvé, já to dělám už delší dobu a bolest u toho nevnímám, jen pak občas můžou zarůstat chloupky). A nejlepší je trvalá epilace buď laserem, nebo IPL, to máš skoro napořád (jsou teda výjimky, kterým to roste i potom...) a když se podíváš na slevomat a podobné weby se slevami, tak tam jedno sezení na podpaží vyjde cca na 200,-, celkem potřebuješ asi 3, takže za 600,- máš vystaráno (kamarádka na tom teď byla a chloupky jí opravdu už nenarostly).

  • Já používám epilátor už delší dobu, sice to ze začátku docela bolí, ale zato je podpaží hladší a chlupy nemusím odstraňovat třeba týden - a hlavně jsou potom slabší

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist