Holení

Otázku položila: Bývalá uživatelka #184247 28.3.2019 21:59

Omlouvám se že sem píšu znova, ale neodpověděly ste mi na otázku. Všichni říkají že se mám holit proti směru růstu chloupků a tim pádem se úplně oholim. Jenže ja jsem to tak zkoušela a neslo to hodně to bolelo a porezala sem se. Nějaké rady jak se správně oholit?
Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik29.3.2019 7:35

    Ahoj, holení proti směru chloupků má svá úskalí. Musí se opatrně a jak už tu bylo řečeno, chloupky musí být změklé, musí se použít pěna, gel či něco co je určené na holení intimních partií a následně je dobré něčím namazat. A když budeš holit proti směru chloupků, musíš počítat s následným zarůstáním chloupků a dělání se boláků. Samozřejmě může a nemusí, záleží na tom, zda na to budeš trpět či ne. A také můžeš trpět na svědění při dorůstání chloupků. Já se holím pouze elektrických holícím strojkem a mám od všeho klid, protože mně chloupky zarůstají a následně děsně svědí. Ještě jsem zapomněla, žiletka musí být ostrá.

  • já se teda nikdy proti chloupkům neholím na intimních partiích, pak chloupky zarůstají a máš to tam červený a pak to svědí, když to roste. Vždycky se holím tím směrem, jak rostou chloupky a neměla jsem problém, že bych se řízla, že bych to měla červený či mně to zarůstalo.

  • A použila si niečo, nejakú penu, gél? Chĺpky musia byť zmäknuté inak sa naozaj dorežeš...

  • Francy29.3.2019 6:20

    Takových dotazů jsou tu mraky, sama jsem na jeden v nedávný době odpovídala, stačí hledat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 698 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist