Holení

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36506 22.9.2011 12:14

Ahoj holky, od kolika let si holíte nohy, podpaží...ev. od kolika let byste to povolily dceři?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím, že podpaží by si jí měla dovolit kdykoliv, pokud tam prostě chlupy má. Protože toho si lidi všimnou a promin, je to nechutný a ve škole z ní budou mít srandu :o) Jinak nohy asi tak od 13-14 let;) Já si je holím od třinácti;)

  • Nohy a podpaží jsem si začala holit tak ve čtrnácti... Na tom nevidím nic špatného. :) Někdo má těch chloupků víc, někdo míň, každému rostou jinak a někdo je má vidět víc a někdo zas míň. :)

  • .. Holím se asi od 12 let ... myslím si, že pokud se dítě chce začít holit a má si co holit tak bych mu to dovolila ... je to lepší než aby se mu ostatní ve třídě smáli...

  • Já jsem taky začala okolo těch 13cti (nyní mi je 22). Hlavně tedy s nohama a podpažím. Na podpaží si pamatuju úplně přesně. Byla jsem ve sprše a všimla si, že mi začínají růst chloupky. Chudáky jsem je nenechala vyrůst už ani milimetr :-D Spodek jsem se zájmem pozorovala a užívala si, že už začínám být konečně dospělá holka :-) Docela dlouho mi totiž bylo utajeno, že se holky dole taky holí a už vůbec mi bylo utajeno, že v tom holení můžu být kreativní :-)) To jsem zaznamenala až při rozhovorech s holkama někdy v 15cti a pak když jsem viděla konečně i nějaký obrázky. Takže jsem pak vzala do ruky žiletku a šlo se na to. Takže nohy a podpaží bych dceři stoprocentně nezakazovala, spíše podpořila, protože to jsou místa, která jsou vidět a jestli holit spodek bych nechala na ní. Každopádně z hygienického hlediska holit si spodek je spíše obrovskou výhodou.

  • Ja se holím asi pul roku,je mi 13.Mamce jsem to neřekla,dělam to "natajno".Stydím se to mamce říct a máma i když mě vidí,tak mi věci na holení nekoupí.Své dceři bych to určitě řekla.

  • Wecernice222.9.2011 12:39

    Já jsem začala taky na základní škole. Řekla bych taky tak ve 14..od osmé třídy. Mám chloupky dost tmavé a holky se za to ostatním posmívaly když měly chlupaté podpaží.

  • petulinkaa1322.9.2011 12:42

    Od 14ti....

  • Já taky cca od 13 , 14... chloupky mám světlé, ale i tak jsem si připadala blbě, když se ostatní holky už holily..

  • Já od 13ti :) Ale pokud má výrazné tmavé chloupky už dřív, tak klidně dřív, dneska na tom nic není :)

  • No, nohy jsem si zacala holit asi az od 15 a to jen, kdyz jsem vedela, ze druhy den budu mit na sobe kratasy, nebo sukni (coz se moc casto nestavalo... ani pres leto... nesnasela jsem svoje nohy, tak jsem se je snazila ukazovat co nejmin) a podpazi vlastne az kolem 17-ti. Kdyz jsem si nasla prvniho pritele. Nenosila jsem nikdy tricko bez rukavu, takze to ani nevadilo. Navic jsem byla opravdu svetla prirodni blond a i ty chloupky byly skoro pruhledne.

  • Souhlasím s holkama, já začala cca ve 13 :)

  • já si nohy a to dole holím od 12 .....ale podpaží : jelikož jsem tak chlupy dlouho nemela ...jsem začala až kolem 13-14......je to na tom kdy ty chloupky zacnou rust :)

  • Holení přirození - Ahojda, je mi 15 let a rozhodla jsem se ze se zacnu holit (přirození), zkousela jsem to asi osm krát.Já nevím mám asi strach ale radsi ze zacátku bych zacala jenom z vrchu a postupne oholeni zvetsovala. Ale i kdyz si chloupky najprve namocim a pouziji gel gilette a jedu po rustu tak to nemam poradne oholene a kdyz jedu proti smeru tak me tece z nejakych chloupku krev. Co mam delat? :'-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist