Hodně divná událost

Otázku položila: Anonymní uživatelka #427407 7.11.2021 23:17

Cau lidi..Vim, ze je to moje vina, takze nez mi tady zacnete psat ze jsem hloupa a co ja vim, tak mi to nepiste protoze ja si to uvedomuju, myslim si, ze to uz zaslo daleko, a ja uz nevim co dal. Zacnu tim, ze mi ted bylo 19, jooo 19. :roll: Pred rokem jsem se seznamila s jednim chlapem(43) Proste se mi libil a zacal na me mluvit..dali jsem si na sebe cisla a takhle tohle vsechno zaclo, priznal mi ze ma malou holcicku a zenu ALE ze s ni prej uz stejne nespi a maji mezi sebou sourozeneckej vztah, rekla jsem si, jo ok tak ona to urcite taky tak citi kdyz spolu ani uz rok nespi. :think: Nojo tak jsme si psali, ja byla z nej logicky hotova..cas od casu jsme se videli, ale fakt malo protoze je z jineho mesta a pracuje. Psal mi ruzne kraviny ale ja si v ty dobe neuvedomovala ze to jsou kraviny, takove ty blbosti" potrebuju k sexu city, zarezy nedelam a bla bla.." tim me logicky uchvatil jeste vic a skocila jsem mu do postele..po tom roce co jsme si dopisovali a schazeli, mi najednou napsal, ze jeho zena o me vi a ze mu uz leze rok do telefonu, ze prej vi ze jsme mrdali a ze z pomsty se udajne vyspala s jeho kamaradem kterej mu poslal i fotku jak ji saha do kalhotek, on mi tu fotku preposlal a napsal mi teda, ze to je ta jeho zena a kamarad, nojo ale na te fotce byla prisaham jeho noha, vim ze si ted rikate, jak muzu poznat cloveka podle nohy ale kazdy mame prece svuj tvar nohy a chodidla, kort on ma takove dlouhe nohy, proste jsem si jista ze to je on!! Do zprav jsem mu napsala ze mu verim a chtela mu to vpalit do obliceje az se uvidime, ale chytla jsem covid a ted jak nic nedelam tak hodne premyslim a jsem z toho hooodne spatna protoze mi doslo, ze asi lze a ze me tahal jenom za nos a citim vinu toho, ze jeho zena ted trpi. Za chvili z toho zacnu mit normalne deprese, pokud uz nemam, mam na nej vztek a furt si rikam v hlave jakej to je deb*il a premyslim proc mi jako tu fotku posilal..je to vsechno hrozne divny, tuhle stredu stredu jsem to nevydrzela a napsala mu, ze mi pripada ze to je jeho noha a ze mi to proste bije do oci a ze si myslim ze lze ale nevim z jakeho duvodu. Pul dne jsem cekala co odepise, vite co odepsal?"zrejme kdyz to tak bije do oci🤷‍♂️😁" ja mu nic na to nenapsala a dnes uz je nedela a neozval se vubec. Takze asi chapu ze mu na me nezalezi a ze je pravdepodobne konec.

  • 10.11.2021 23:53:21 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Risu8.11.2021 8:37

    Číslo smaz/zablokuj a pro příště vis, ze se ženatým nebo zadaným chlapem se do postele neleze. Představ si sebe v pozici jeho ženy.

  • Vykasli se na nej. Kdyby nechtel byt se svou zenou, uz se s ni rozesel. Taky by ti neposilal tu fotku

  • Nespíme spolu, nefunguje nám to, jsme spíš jako spolubydlící/kamarádi/sourozenci... To jsou typický kecy chlapa, kterej podvádí. ;) Ženu by nikdy neopustil a tohle je jenom způsob, jak dostat nějakou naivní holku do postele. Očividně jsi mu úplně jedno a to, že jeho žena o tobě ví byl jenom pokus, jak se tě zbavit. Vykašli se na něj a najdi si někoho přiměřeně tvýmu věku. :) Když už teda chceš mít mileneckej vztah, je potřeba si hned na začátku, než spolu začnete cokoliv mít, ujasnit, co od toho očekáváte a stanovit si pravidla a hranice, za který to nesmí zajít. Zažila jsem obojí, tak vím, o čem mluvím. A oba byli docela o dost starší.

    Ženatej chlap, tvrdil přesně tyhle věci, došlo to až k tomu, že mě miluje, chce se mnou mít rodinu apod., ale nerozvedl se ani po roce a půl. Takhle zpětně mi teprve dochází, jaký to byly neskutečný kecy a nevím už pořádně, co byla pravda a co lež.

    Zadanej chlap, řekli jsme si ještě ve fázi přátelství, co oba chceme a co ne. Jsme k sobě upřímný, máme každej svůj život a občas spolu spíme. A vyhovuje to oběma, protože víme, že nic víc z toho prostě nebude.

  • zažila jsem to také - chci se s ní rozvést, nespíme spolu, jen kvůli dětem ... někdy spal i on u mně, bral mně mezi kamarády, trávili jsme spolu i dost času o víkendu ... zda o tom jeho žena věděla/tušila nevím, ale jsou i případy, kdy o tom žena ví a chlapovi milenku toleruje. to se pak ukáže ve chvíli, kdy se na něho přitlačí co teda bude s tím rozvodem apod. obvykle z toho vycouvá - chce mít jen klid a sex, ne zbytečné pruzení.
    ty žádné deprese a výčitky neměj. on si zase najde jinou a pro tebe je to poučením ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist