Hobbit

Otázku položila: Anonymní uživatelka #373670 29.10.2017 10:29

Ahoj. Viděla jsem film Hobbit a chtěla bych si i knihy přečíst, ale nevím jestli mě to bude bavit když už znám ten film..Tak se chci zeptat na názory na knihu popřípadě jestli je lepší než film, jestli se četla dobře a tak..
Nebo třeba i Pán Prstenu..
Děkuji ☺

  • 20.03.2019 19:45:21 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Můj názor je asi dost radikální, ale já filmového Hobbita považuju za neskutečnou sr*čku (pardon) :-D Jsem poměrně nadšený fanoušek pana profesora Tolkiena, takže mě dost mrzelo, co s jeho dílem udělali. Určitě doporučuji knížku přečíst, je to fakt hezká pohádka (akčňák nečekej, to je verze filmařů). PP už je na čtení trochu složitější, je dost výpravný a ne každého to baví, ale Hobbit se čte sám :-)

  • Marlena29.10.2017 21:37

    Já jsem četla kdysi dávno komplet celého Pána prstenů (včetně Hobbita) a řekla jsem si, že si ho přečtu ještě minimálně jednou a pak se teprve podívám na ty filmy. Takže už jsem to četla komplet celé dvakrát, ale říkám si, že kašlu na filmy, přečtu si to ještě jednou. Je to totiž naprosto úchvatné počtení a bála bych se, že mi po ovlivnění filmy nebude už pracovat moje fantazie. Tak si říkám, že ty filmy asi nikdy neuvidím, protože třetí čtení je zatím v nedohlednu, ale ráda bych knihy někdy představila svým dětem (až budou starší).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist