Hnidy

Otázku položila: Tamous 26.6.2020 22:51

Ahoj, mohla bych se zeptat jestli když jsem u dcery ve vlasech našla něco co vypadá jako hnidy, tak stačí to jenom vyčesat nebo mám raději použít nějaký přípravek ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Hrebinkem vycesat muzete, ale zrovna hnidy nevycesete, ty musite z vlasu vyndat nehty, jsou pevne spojene k vlasu. Takze si sednout a podobne jako v kadernictvi barvi vlasy (po pesinkach), tak stejnym zpusobem prohledavat hlavu a vytahovat a vytahovat. Pokud ma vlasy svetlejsi, pomaha koukat na praminek vlasu proti svetlu. A urcite za par dni pouzit nejaky sampon, kdybyste nejakou potvoru prehlidla a ta se vylihla. No a pak zase sampon pouzit treba po 7 dnech. Ja mohu doporucit Vsi ven. V tech samponech je i ten hrebinek cesacek. Tyhle sampony funguji, ale musi se pouzit presne podle navodu (doba pusobeni, vybirani, vycesavani a opakovani aplikace samponu).
    Az se jich zbavite, tak na prevenci mohu doporucit sampon Cappissan, staci 1x tydne umyt vlasy jako beznym samponem.

  • VendulaMakule26.6.2020 23:20

    Můžu doporučit "kouzelný všiváček", takový speciální hřebínek. Máme ho doma, byli jsme zavšivený jak blázen a díky němu jsem se těch potvor zbavili. Dá se sehnat na netu přímo pod tímhle názvem. Žádný šampony stejně moc nepomůžou, tohle je 100%. Pokud si nejste jistá, co v těch vlasech je, tak navlhčit hlavu, nanést hodně kondicionéru, nechat půl hodiny, hnidy a vši pojdou a pak je tím hřebínkem vyčešete. Na jejich stránkách je vše pěkně popsané.

  • babillage27.6.2020 11:43

    Zehlicka na vlasy.
    Pramen po prameni zehlit.
    Plus vycesani a pro sichr i sampon.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist