Hlídání

Otázku položila: Anonymní uživatelka #403698 29.9.2019 16:59

Ahoj holky, známá mě požádala jestli bych jí párkrát do měsíce nepohlídala roční malou. Souhlasila jsem, ale vůbec netuším, co si za to říct. Nějaká dobrá kamarádka abych to dělala zadarmo to není. Malou budu mít u sebe doma a svačina, oběd bude nejspíš v mé režii. Prosím poraďte co si říct nebo kolik si berete vy, jestli tady taky někdo hlídá?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Narovinu bych se ji zeptala jak si to predstavuje celkove - kolikrat ji bude chtit hlidat, jestli mas pocitat s nejakym chystanim jidla nebo jestli ji to bude pripravovat k tobe sama... Treba pak sama vytahne co za to.
    Kdybych ja mela nekomu hlidat tak bych za to asi nechtela penize, zas by tez zalezelo kdyby to bylo trikrat za mesic nebo dvakrát do tydne zejo.. a kdyz bych dite davala na hlidani, urcite bych mu veskere jidlo a podobne chystala sama. Stejne tak bych se zeptala jak se za hlidani vyrovname, i kdyz by to byla nejlepsi kamosla, nechci byt nikomu nic dluzna.

  • Určitě né zadarmo, toho by pak mohla začít zneužívat, obzvlášť když to není nějaká dobrá kámoška. Řekni si o 100kč na hodinu a jídlo pro malou řešte jako výdaje navíc. Já hlídám cizí děti za 150kč na hodinu + cestovné, když je to přes noc víc jak 10hodin, tak se domlouváme na celkové částce.
    Dobrý kámošce hlídám zadarmo, ani jídlo neřeším, ale ona pak na oplátku hlídá zas moje dítě a taky ho nakrmí. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist