Hledá vztah?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #337015 18.4.2016 18:05


Když jsem si před nějakým časem začala s tímhle človíček chodit ven..působil milé..byl hodný..choval se normálně..žádné nadrzene prase...hezké tělo..úsměv.. Vtipnost měl všechno co si holka může přát..po měsíci scházeni jsme se spolu vyspali..ten den jsem jej viděla naposled...pak mi jen napsal že jsem na něj moc tlačila.. Jenže já jen chtěla vědět na čem jsem...jestli jsme spolu nebo..pak se uz neozval.. Uběhli tři měsíc a já si našla kluka..napsal mi jak se mám atp..nic z.toho nebylo..Pár dnů zpět jsem mu napsala jak se má..a bude doma napíše na netu že si popíšeme..napsal že mezitím měl nějaké holky ale že už je Sam.. Jestli bychom nenašli třeba ven nebo tak..řekla jsem že ano..předtím na mé neměl moc času..tak jednou max 2X týdně.. Hned jsem s e jej ptala že na sex mu kašlu že chci kámoše nebo něco víc.. A řekl že by to šlo..no rozhoduju se zdá jít s ním Ven..ano mám kluka (s kterým mě to prostě už nebaví..je agresivní a strašně naladovy) ano zní to směšně.. Ale je to tak..co si myslete změní se člověk..a je to devkar?? On tvrdí že jen hledá tu pravou a že s každou nespí..podotýkám že první vztah jeho trval 5let..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Dle těch pár vět co o něm píšeš, tak to spíš vypadá tak, že hledá jen holku se kterou by momentálně zase vyspal. Ozve se jen když ON chce. Nešla bych. ;-)

  • Moje rada: buď sama sebou a buď s někým koho budeš mít ráda a vztah bude postaven na hodnotách, ne jen o sexu. Do té doby buď klidně sama, a ne abys byla s někým jen proto, abys nebyla sama. Ono v každém vztahu časem to živočišné trochu vyprchá, al evztah postavený na respektu, společných zájmech atp. může přetrvat roky. To ovšem nemůžeš mít s každým koho potkáš, a mezi námi správný kluk kterému půjde o trvalý vztah nebude hledat "káču" která vleze do postele s každým kdo jí napíše "jdeš ven?" To neber jako kritiku, to píšu všeobecně, čerpáno z vlastních zkušeností. P.S.: něco už mám v životě za sebou.

  • bestie19.4.2016 6:33

    Znovu si to po sobě přečti - vyspal se s tebou, pak už se neozval a během tří měsíců to zřejmě udělal stejně dalším holkám. Kdyby o tebe stál (což pro mě znamená, že by to tebe byl zamilovaný), tak by tě kontaktoval sám a (zvlášť po prvním sexu) by za tebou, bráno s nadsázkou, běhal jako pejsek :-D.
    Myslím, že bys měla o vztazích méně přemýšlet a víc je prožívat srdcem. Přece můžeš s klukem kamarádit i několik měsíců, když si nejsi jistá, jestli je ten pravý. A když nebude, nepotvrzuj si to tím, že se s ním vyspíš. Z toho budeš ještě víc zmatená.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 559 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist