Henna

Otázku položila: Bývalá uživatelka #37353 28.12.2011 16:09

Čauky, chci se zeptat, jestli některá nemáte zkušenost s barvou na vlasy od henny, protože bych si jí chtěla dát, ale prý na tu barvu nechytne žádná jiná, je to pravda? :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak to už si nepamatuju:) Barvila jsem se s ní dřív, ale vím, že musíš mít úplně přírodní vlasy, jinak by to nechytlo, nebo by to taky mohlo chytnout zeleně :D

  • ahoj, je to pravda... na hennu zase jedině henna.... pokud bys chtěla klasickou chemickou barvu, pak musíš počkat, až se ti henna z větší části vymyje, jinak ji nepřebarvíš, je to potvora :)

  • full.avl28.12.2011 17:03

    Používám hennu již 3 roky, a je pravdou, a musím říct, ale že henna je lepší než kdejaká jiná barva. :) já jsu s ní 100% spokojená .)

  • taky používám henu (kupuju tu v DM), ale nikdy jsem nepoužila jinou barvu, tak nevím-zalévám horkou vodou a nechávám ji působit dlouho-několik hodin a ač mám dlouhé vlasy do pasu a měla bych použít oba sáčky, stačí mi jeden a je to znát, ale nepoznám, když už ji nemám-postupně to mizí-spíš to dělám zatím hlavně pro regeneraci vlasů, než abych zakrývala třeba šediny, takže asi tak jednou za půl až 3ú4 roku, když se mi vlasy zdají nějaké divné :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist