Helmička na deformaci hlavičky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #294626 8.9.2018 14:08

Ahoj,
naše dcerka má od narození deformovanou hlavičku. Bylo nám řečeno, že jde o těžší stupeň a bude třeba pořídit helmičku. Polohujeme a cvičíme dle rad pediatra. Co potřebujeme ke schválení proplacení pojištovnou? Kde jeste si helmičku nechávali dělat? Nás posílají do Ostravy na konzultaci. Je možné, ze je to následek porodu zvonem?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ano k my měli taky hlavičku křivou myslím že to nemá cenu řešit jsou to vyhozené peníze jsou nám 2 a hlavička se spravila jenom malinko je to vidět.neres to jen polohovat hodně i v noci.

  • buccaneerka28.9.2018 16:18

    Nedávno jsem pročítala diskusi na nějakém jiném maminkovském serveru, kde všichni psali o Frýdku-Místku. Chválili si to, i když cestovali 400 km. O pojišťovně tam řeč nebyla, jen o ceně helmičky kolem 10 tisíc, druhá potom kolem šesti.

  • Mam dve kamaradky, jejich holcicky mely helmicku obe. Zalezi jak velka je deformace, nekdy polohovani a cviceni nestaci a je nutna helmicka. Obe jezdili z Chebu do Ostravy. A byli spokojene, na holkach neni vubec nic poznat. Hlavicka se rychle srovnala.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 186 otázek, kterým se dostalo 271 431 odpovědí a 409 660 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist