HCG vyšší až večer ?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #182162 21.11.2019 10:39

Ahoj holky,
chci se zeptat, včera ráno jsem dělala TT, vyšla slabší 2.carka. testovala jsem ještě ten den večer a čárka byla výraznější. Tak jsem myslela,že ráno bude čárka zase pekna a prd..zhruba stejná intenzita jako včerejší ranní. Je možný,že mám víc HCG prostě až k večeru ? Je pravda,že jsem byla v noci asi 2x na WC a pak ještě ráno...

Děkuji za reakce. Přikládám foto testu. Večer mám opravdu čárky silnější, tak jsem asi hodně pila. Dneska budu testovat znovu, jsem 13 DPO. Vim, že to hodně lidí nechápe, proč se takhle stresovat, že je to zbytečný apod. Ale mám po dvou biochemických a desim se,že čárka začne slábnout zase. Takže se tím prostě uklidňuju..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • test z moči neukazuje hladinu hcg v krvi, ale reaguje na přítomnost hcg v moči, které nemusí být vždy stejné - moč více koncentrovaná nebo naopak méně.
    navíc tyto testy neukazují žádný progres, ale jsou jen indikátor ano/ne. další věcí je, že hcg se zdvojnásobuje až ob den a tak je testování každý den nesmyslné vyhazování peněz.

  • a nebylo by lepší netestovat, ještě několikrát denně?? já tuhle testovací mánii nějak nechápu...těhotná jsi, testováním se nic nezmění, teď je to na přírodě..zbytečně se jen stresuješ, pohoda a pozitivní myšlení by ti prospělo víc :-)

  • Mohla byt slabsi moc, jiny test... Proc vlastne testujes kdyz uz jsi dve carky nasla? Vykasli se na testovani a radeji bud v klidu a pohode, uzivej si to :-) Nehlede pokud by se nedejboze neco delo, ten test to taky jednoznacne nemusi ukazat..
    Drzim palce at je vse ok.

  • petulinkaa1321.11.2019 20:40

    tvoje testování chápu, byla jsem stejná, kdo nezazije-nepochopi ;-) a ano, u obou dcer jsem mela čárky lepší z kterékoliv jiné moči přes den nebo i večer než z první ranni ;-) a dokonce test ukazuje slabnuti když jsem potratila. Po druhé jsem sla sama jako samoplatce na Hcg po 2-3 dnech 3x protože jsem potřebovala fakt vědět jestli to leze nahoru jak má, k doktorovi na. potvrzení jsem sla po 3 týdnech,, až" :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 438 odpovědí a 409 661 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist