Gynex vaše zkušenosti

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25495 10.12.2012 9:57

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, kdo jste užíval přípravek Gynex a zda to k něčemu pomohlo. Jde o to, že mi moc nechtějí růst folikuly a nechci už do sebe rvát clostilbegyt. Pomohl někomu z vás Gynex k otěhotnění a na srovnání cyklu? Teď jsem třeba 10. a 11. den cyklu špinila, pomáhá i na to?Děkuji moc za zkušenosti a přeji krásný zasněžený den a celý týden :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahojky, já Ti za sebe Gynex jedině doporučuju. Mívám hodně dlouhý cyklus a chtěla jsem to začít nějak řešit, ale ne hormony. Tak jsem se rozhodla vyzkoušet Gynex. První den cyklu jsem ho začala užívat, 3x denně 7 kapek do vody. Bere se 3 týdny a pak týden pauza. A hned se zadařilo i miminko, teď jsem 21.tt :-). Jak jsem se dočetla, tak je Gynex na celou řadu problémů...

  • Hanca25610.12.2012 11:08

    Ahojky, my jsme se s manželem snažili pů roku, pak jsem začla brát gynex a hned další cyklus jsem byla těhotná. Dnes mám doma desetitýdenní miminko. :-)
    Takže za mě doporučuji ;-)

  • Ahoj, taky bych ráda vyzkoušela Gynex.Už jsem o něm četla dost recenzí.už o něm čtu snad přes rok.2roky se uz snažíme o miminko a nic.Mám doma Clostík, ale přemýšlela jsem o tom gynexu zda by mi nepomohl.A ikdyby ne tak to aspon pročistí organismus.:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 738 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist