Gynekologie

Otázku položila: Anonymní uživatelka #29665 5.12.2011 16:22

Ahoj holky, mám jeden dotaz. Byla jsem před 3 měsíci u gynekologa a dělal mi stěr. Minulý týden mi volal, že tam mám nějaké hodnoty zvýšené a že mám přijít za 3 měsíce na kontrolu a že mi udělá znovu ten stěr, že se potřebuje ujistit jestli třeba jsem v té době neměla zánět nebo tak něco. Mám trochu strach aby to nebylo něco vážnějšího :-( Vždy jsem měla výsledky dobré.Stalo se Vám to taky někdy? Že jste měli špatné výsledky??
Děkuji za odpověd :-)

A možná že je to blbá otázka, ale ještě jsem se chtěla zeptat jestli nemusím mít strach když budu mít sex?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, ano, bohužel stalo. Chodila jsem takto na stěry rok každé 3 měsíce. Nakonec jsem skončila na konizaci děložního čípku. Od té doby mám klid. Je to už 7 let. Ale určitě se zeptej svého lékaře o co se jedná. Nemusí to být nutně toto co popisuji.

  • Ahoj ano stalo se mi to a pořád chodím.Navíc jsem těhotná a málem mi to ani nedovolil jít na IVf.ale naštěstí se to nepatrně před tím srovnalo.Je dobře že tě tak zve.Je to běžné a hlídá tě.

  • Ahoj, to je normální a je dobře, že tě doktor hlídá.... já jsem po konizaci čípku a teď to mám úplně krásný.... ničeho se neboj, pokud tě doktor hlídá, tak si to ohlídá. Pokud třeba bude ten 2 stěr horší než ten první, tak tě nejspíše ta konizace nemine, nicméně to je na posouzení doktora... já to měla tenkrát mezi 4-5, takže jsem měla celkem vítr, ale vše dopadlo dobře. Neboj.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist