Gymnazium

Otázku položila: Anonymní uživatelka #386252 13.4.2018 23:45

Ahoj,mám prosbu,dneska jsem udělala přijímací zkoušky na gymnázium (hlásí se 79 lidi a berou 30) a dost se bojim,ze mi to nevyjde..
Byl to můj sen byt na téhle skole a jelikoz mám fakt nízký sebevědomí což je asi důvod proč sem píšu,mám špatné pocity..
výsledky jsou 2.kvetna cca za tři týdny a opravdu ale opravdu se bojim ze neuspěji,odvolání se da dat ano o tom vim ale neni to 100% jistota ze tam jsem,doufám ze me někdo pochopíte a nějaká rada ohledně mých pocitu by se taky šikla,Dekuju moc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk14.4.2018 6:39

    Hoď to za hlavu. Zkoušky už jsi udělala a teď už nemá smysl se stresovat, páč nic nezmenis. Pokud jsi ty přijímačky úplně nezvorala a jsi aspoň trošku studijní typ, věřím, že tě přijmou. Mrkni na mě. Když mi bylo dvanáct, měla jsem sebevědomí naprosto v kopru, dělala přijímačky na gympl, kam se hlásilo 360 dětí, brali 60. Nutně jsem potřebovala se tam dostat, páč jsem chodila do pekelné třídy ZŠ plné odpadlíků a nepřizpůsobivých a totálně hloupých dětí. Dostala jsem se tam, ač jsem tomu vůbec nevěřila a nemám pocit, že bych při přijímačkách kdovijak zářila. Takže... Neves hlavu, neřeš a uvidíš:-)

  • Opravne termíny u prijmacek neexistuji, jsou to pouze nahradni tetminy pro ty co nemohli v oficialnich terminech

  • veronikanikola25.4.2018 14:07

    Já jsem se dostala na odvolání...

  • Když jsi o tu školu tak stála, tak ses měla pořádně připravit. V dnešní době je takových možností. Sestra bude dělat na jaře přijímací zkoušky a já jsem jí našla kurz na https://www.to-das.cz/ , díky kterému si bude moct přijímací zkoušky vyzkoušet. To by ti bejvalo hodně pomohlo.

  • Pokud vím, tak přece v pondělí se teprve píše druhé kolo přijímaček a školy berou lepší výsledek z obou. Takže v pondělí máš šanci si ještě vylepšit skóre. Nehledě na to, že máte další dva opravné termíny. Tudíž nehaž flintu do žita a snaž se! My si o takovém ulehčení v naší době mohli nechat jen zdát ;-)
    Držím palce!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist