Grandoptical zkušenosti

Otázku položila: Bývalá uživatelka #179802 23.11.2017 9:12

Zdravím. Chtěla bych se zeptat jestli někdo máte zkušenost s touto optikou a jestli jste u nich sehnali nějaké cenově přijatelné brýle? Chtěla bych do nich investovat kolem 5 – 6 tisíc? Často vidím pěkné reklamy a docela mě láká tam jít hodit očko a podívat co vlastně nabízejí, ale říkám si abych tam nepřišla a z těch cen se hned u vchodu nezhroutila. Předem díky holky :)

:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • whitehorse123.11.2017 9:44

    já si nechala před prázdninama brýle ve Fokus optiku. v Grand mi připadalo, že cena neodpovídala tomu, co měli a navíc sice 8 stojanů s brýlemi, ale na polovině vždy bylo totéž, takže ten výběr nic moc extra nebyl.
    ale někdo si tam třeba vybere. já pro svůj úzký obličej mám problém celkově s výběrem.

  • alenabartackova23.11.2017 12:54

    Ja byla ve focusu i v grandopticalu a koupila jsem bryle prave tam, a to za 2800 myslim...ve fokusu byli strasne neprijemni a na mereni zraku se muselo objednavat narozdil od GO.

  • Mě přítel dotáhl do grandopticalu na andělu, mají tam extravagantní kousky což mám ráda a cenově taky přijatelný. Hlavně za náma hned přišla prodavačka a pomáhala s výběrem , jinde jsem se moc s takovou péči nesetkala. Chce se tam jít mrknout,udělat si sama obrázek.

  • Kamkri23.11.2017 9:18

    Ahoj, teď taky řeším brýle. Nakoukla jsem i do Grand Opt., ale většinu obrouček mají dražší než jiné optiky. Určitě tam brýle objednávat nebudu.

  • Risu23.11.2017 11:13

    Zabrousila jsem tam pokazde pri potrebe novych bryli a nikdy si tam nevybrala, ne kvuli cene, ale nikdy se mi tam nic nelibilo :-D Zajdi si tam a uvidis, ja vetsinou skončila ve Focusu...

  • Já jsem v Grandu spokojená. Kupovala jsem si tam brýle jednou asi před dvěma lety a mám je pořád v dobrým stavu. Nechala jsem si tam změřit zrak rovnou a měla jsem je celkem rychle. Ten výběr mi právě přijde docela velkej oproti jiným.

  • Já byla u Dr. Klaina a jsem spokojená, ovšem nosím brýle pouze na TV a v autě. Cena byla přívětivá do 5000,- určitě

  • Pritel kupoval 4 mesice zpet ve fokusu.za 6 tis a to s 30 procentni slevou jinak by dal pres 8 tis.a to kupoval levnejsi bryle..jinak tam byly i za 8,10 tis..v grant optiku se mu nic nelibilo a ceny jeste vyssi

  • Můžu se zeptat, dávali jste někomu známému nebo tak ty vouchery které prodávájí v tom GO? Jen bych chtěla vědět jestli ho člověk může uplatnit i na slevnění zboží, možná hloupá otázka ale nikde jsem to nevyčetla, díík

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist