Genitální bradavice

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40964 7.7.2011 7:11

Ahoj holky, nemáte některá zkušenost s genitálními bradavicemi? Bylo mi řečeno, že se vyskytnou při oslabení imunity, vyšším stresu či problémech a že je to podstatě vir, který v těle sídlí a čeká na příležitost kdy se projevit a že se to vyskytuje i opakovaně po jejich vyléčení či odstranění.... Jakou léčbou jste prošly Vy nebo máte některá tipy na jak na ně vyzrát? Děkuji za odpovědi a mějte krásný sluníčkový den....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ex na to trpěl, chodil je neškrábávat na kožní, ale po čase se mu udělaly znova a znova. Je to vir jako opar a často se to vrací. Prý to snad měl od některé své ex přede mnou.

  • ja to dostala,ani nevim jak nemela jsem od koho,jelikoz mam staleho partnera,lecila jsem se ruznymy mastickami,masticky smrdely jako ziravina,udajne mela vyzirat,pak sem sla na ockovani proti rakovine delozniho cipku a mam pokoj,muj partner to samozdrejme chytil ode me a nemuze se toho zbavit,ma take masticky,udajne existuji i prasky,ktere zabrani aby to odeme porad dostaval,ptz asi v sobe ten vir porad mam.je to velkaaa otrava,nikomu to nepreji.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist