Fretka

Otázku položila: Martasek89 15.9.2011 17:29

Máte někdo zkušenost s fretkou ? Zda je lepší samec, či samice, jakou mívají povahu, jak rychle se učí a zda je lepší mít nejméně 2 fretky, nebo je spokojená i sama, když se o ni člověk stará a mazlí se s ní ? :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • dlouho jsem chtěla dretku, protože ji měla teta a strašně se mi líbila. Dostala jsem jednu ze zverimexu, ale byla už starší tak nebyla zvyklá na lidi a po 3měsících pořád kousala takže jsme ji museli dát pryč. V červnu jsem dostala 6ti týdenní ze zverimexu. Ze začátku to byl mazlíček. Teď teda taky, ale je hravej a všechno kouše a loví. V kleci ho mám samotného když ho pustim tak si hraje se psem. A ten můj se tedy moc nenaučil,ale asi to bude tím,že s ním nejsem každý den. s tim jestli je lepší samec či samice neporadím teta měla samce a já taky

  • ahojky,tak máme samečky dva,dala sem přednost samečkům,protože neříjí,učí se jak která,třeba ten starší ještě do dneska neví,kam má chodit na záchod,ten mladší to má krásně naučený,jinak je snima strašná prča,když si hrajeme,rádi provokujou,milujou hru chytim tě,to se potom můžou radostí zbláznit,problém nastal akorát v pubertě,ten mladší byl trošku agresivní,ale naučil se,že nesmí, kousat a už přestal,ale okusování,je u fretek poměrně normální.Já osobně si myslím,z pozorování těch našich fretáků,že dvě fretky být nemusí,pokud ho denně necháš proběhnout a pohraješ si sní(m),nevidím v tom problém,tak hodně štěstí ve výběru.

  • AHojky já mám freťáka a mám ho už rok je hodný a hravý. Dala jsem ho kastrovat a už mi nemrdí. Jinak se učil docela rychle už i slyší na jméno. Jen jediné co bylo téžké tak to je učení na záchůdek to se vůbec nechtěl naučit... Když fetce budeš věnovat aspoň chviličku za den aby jsis s ní pohrála tak si myslím že není za potřebí mít dvě fretky (pokud je tedy nechce)... Jinak je to opravdu moc krásné a roztomilé zvířátko dost bych ti ho doporučila :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist