Fotovoltaika ano/ne?

Otázku položila: AttyTiria 24.7.2023 14:03

Dobrý den, zajímají mě názory na FVE. Zda se vyplatí či ne a kde případně sehnat kvalitní a spolehlivou firmu? Klidně i nějaký portál recenzí. Máte fotovoltaiku? Přijde mi že už je docela známá, jen jsem zatím našla dost recenzí na špatné firmy.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Magdinkaa26.7.2023 16:58

    Zdravím. My máme, vše ale řešil manžel, já jsem se do toho moc nepletla. Ale vím že jsme koukali na refsite, tam je spousta recenzi a top firmy. Manžel dle toho vybral Sefy a byl velmi spokojený. Za sebe mohu říct, že chlapi jsou profi, šikovní, vstřícní a spolehlivý. Vše bylo do 4 měsíců vyřešeno.

  • packa.f28.7.2023 16:13

    Jsem odpůrce. Vysoké náklady, navíc už teď energetické firmy nevykupují za vysoké ceny a v budoucnu ani nebudou. Naopak vy budete platit za to, že si ji od vás ČEZ aj. budou moci vzít. Případné opravy nákladné, do ničeho nesmíte sama zasáhnout, takže sebemenší oprava vyjdeme na tisíce, desetitisíce. Dotace vše prodražují. Nebýt dotací, ceny jsou již teď minimálně poloviční a ničí konkurenční prostředí. Další věc je, že pokud vám začne hořet dům ( a ne nutně od té FVE) tak hasiči nemají povinnost riskovat své zdraví a život a nemusí vám jej uhasit. Dům je pod napětím,tak ho raději nechají kontrolovaně shořet. Děkuji, nechci. Na tomto si námastí kapsy zase jen pár vyvolených a z těch dotací to platíme bohužel všichni, i ti, co to vůbec nechtějí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist