Fotka z ultrazvuku

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34354 6.3.2012 12:37

Ahoj holky, na kterém týdnu vám dali fotku z ultrazvuku a platí se za to? A musely ste si o foto říct nebo se vás doktor zeptal, zda chcete foto? Včera jsem byla na kontrole. Jsem v 8.tt+6d. Když jsem se kamarádkám chlubila, že už plůdek vypadá jako človíček, tak mi řekly, že jsem si měla říct o fotku. Já žiju v domnění, že se foto dělá na 12.tt, tak jsem se ani doktorky nezeptala. Nebo si můžu říct v nemocnici? Za tři týdny mám jít na prvotrimestrální screening.

No asi se budu muset připomenout, protože MUDra se ještě sama ani nezmínila. 19.3. jdu na krev tak se ji zeptám.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahojky...já měla první fotku až když bylo srdíčko teda v 7tt, ale jsou tu i holky co fotku dostaly hend po potvrzení těhu...určitě si o fotku řekni..já za ní platila 200Kč, ale to je extrém..jinak holky platí okolo 50Kč a některé je mají zadarmo.

  • Ahoj,já když chtěla foto,tak jsem si musela říct a platila jsem 30,-,asi na ceně záleží podle nemocnice ;)

  • ahoj, já měla první fotku ze 7+3, kdy už srdíčko bilo. neplatila sem za fotečku nic - Dr řekla, že je to jen malá fotka a ta se neplatí :-) o fotečku sem si řekla sama a Dr se jen zeptala, jestli chci fotku srdíčka nebo fotku s rozměrem mimíska.

  • Já už mám dvě fotečky. Z toho jednu dvakrát, tu první, manžel ji má u sebe v peněžence a chlubí se s ní na potkání každému :D Ta první je asi z 9 tt, kdy už tloukla srdíčka a druhá z 12 tt :)

  • Mě dala už v 6tt za 50kč. tak se pipomeň...

  • mimomozek6.3.2012 12:55

    Ahoj já jsem dneska byla na ultrazvuku (12 a půl týdne) a za fotku jsem platila 100 kč! Musela jsem si o to říct sama a doktorka sama říkala, že když budu chtít, mám to říct.

  • spíš bych to připoměla ve chvíli kdy dělá uz, když jdeš jn na krev, tak ti nebude dělat uz kvůli fotky

  • lusszinka6.3.2012 13:39

    Mě řekl pan doktor ,když jsem se ho ptala jestli mi dá fotečku, že až kolem 10týdne a výš.. tak si ještě musím chvilku počkat

    Za dva týdny kontrola - krev + moč + těhotenská průkazka a za tři týdny ultrazvuk už aby to bylo...

    Jinak u nás za screen chtějí 50,- Kč

  • ahojky řekla ybch že všude je to úúplně jiné setkala jsem se s tím že holky psali že někde chtějí nehorázné peníze jak už i tady bylo řečeno 50Kč za fotku
    Já soobně svojí první fotku mněla v 5tt kde byl gestační váček a dr. mi jí milerád udělal pak jsem skončila v nemocnici se špiněním které trvalo cca 2 dny po té mi udělali fotku 6+2tt pak mám z 11tt pak ze 16tt pak z 22tt pak z 24
    tt :)
    A nepaltila jsem nic ani cent a ani za prohlídku která činí nějakýchb těch 30Kč takže moje návštěvy u gynekologa jsou naprosto zadarmo i fotky a kolikrát se mně prostě neptají vytisknou a ještě ke všemu hledají tak aby opravdu fotka byla kvalitnější ale nuže někdy to nevýjde:)
    Za týden jdu na další kontrolu která bude ve 27tt takže počírám z další fotkou :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist