Fotka v plavkách

Otázku položila: Anonymní uživatelka #392209 22.6.2018 18:46

Zdravím, je mi 13 let (za měsíc 14), jsem teď u moře a na instagram jsem přidala fotku mě v plavkách. Jenže si pořád nejsem jistá, jestli to neni nějak moc odhalující nebo tak :D ty plavky jsou uplně normální a nejsou nějak hodně vykrojené, ale stejně, možná jsem na to ještě malá. Na té fotce nejsem nějak hodně zblízka - tak 3 metry od foťáku. Sice mě lidi vidí normálně v plavkách na pláži a asi to moc řeším, ale nemyslíte si, že bych tu fotku měla smazat?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • buccaneerka222.6.2018 20:21

    Tak já bych řekla, že záleží taky, co si o tom myslí rodiče. Potom taky jestli tam nějak pózuješ nebo je to momentka. Další věc je, komu všemu je ta fotka přístupná k vidění, případně jestli jsi v pohodě s tím, že si ji někdo může stáhnout a v horším případě ji nějak zneužít.

  • Rozhodně to mazat nemusíš.. V plavkách by tě kluci viděli tak i tak na koupáku a holky, kterým se to nelíbí tak ty neřeš.. Pokud se ta fotka líbí tobě, tak si ji tam nech.. Jinak je mi za pár týdnů 15 a taky mám na insta fotky v plavkách.. Nic špatného na tom nevidím..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist