Femigard, Gynex apod.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #34852 22.2.2011 14:29

Máte někdo zkušenosti s těmito přípravky? Zkouším všechno možný na podporu otěhotnění a proto nechci zbytěčně vyhazovat další peníze, když by to nefungovalo. Už jsem do toho dala dost peněz:-( Bylinný čaje nechci používat, protože mi prostě nechutnají. Ty kapky taky asi nejsou žádná dobrota, ale je to jen lžička, tak to člověk přežije. A ještě jedna otázka. Nemůžou mi tyhle přípravky rozházet cyklus? Díky moc za rady:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl22.2.2011 18:18

    Právě že naopak Femigard Ti cyklus urovná. Femigard je znám tím, že si ho ženy kupují hlavně kvůli nepravidelnosti menstruace (i já jsem do něj šla z takového důvodu.) Femigard mi pomohl, cyklus začal chodit tak jak má. -:) Sice stojí trochu více, a sežene se jen na netu. Další věc, někomu může pomoc a někomu ne, prostě je to bylinka a ta tělu neuškodí, pokud ovšem není alergie na nějakou bylinku kterou to obsahuje. :o)

    Kontryhel tlumí nadměrné krvácení při menstruaci.

    Měsíček=kopřiva stojí cca 100,- je dobrý na vysoký tlak, uklidňuje křečovité bolesti, játra, žlučník, řeší revmatismus, reguluje menstruaci. Jsou to kapky.

    Ještě Ti rozepíšu jednotlivé bylinky které na otěhotnění jsou dobré.:-)

    Meduňka - odstraňuje nepravidelnosti menstruačního cyklu, redukuje menstruační bolesti, stimuluje dělohu, tiší porodní bolesti

    Šalvěj - je podobná ženským hormonům - estrogenu. Užívá se v pubertě, v přechodu či při nepravidelné menstruaci, po potratu výborná jako regenerační prostředek, vyvolává opožděnou menstruaci

    Heřmánek - má blahodárný vliv na ženské orgány. Tiší menstruační bolesti, užívá se při PMS a k regeneraci po porodu

    Sporýš lékařský - působí příznivě na ženské orgány, ovlivňuje činnost dělohy, zlepšuje funkci vaječníků

    Pelyněk pravý - pročišťuje krev, odstraňuje poševní výtoky, reguluje cyklus.

    U těch čajů platí několik zásad. Jednak nemá téměř cenu používat bylinky v porcovaných sáčcích, jejich účinnost je minimální. Takže jedině sypané !
    Pro kvalitní bylinky si zajdi do specializovaného obchodu, tzv. bylinkářství, nebo si je objednejte na netu. Ani moc ty bylinky nestojí, a když skočíš do nějaké čajovny, tak je seženeš i tam, cca do 50 kč.

  • Ahoj,
    já užívám Gynex, listovku a vitamín E.
    Gynex jsem začala užívat pro srovnání cyklu a ten teda mam pravidelný, to je paráda.
    O mimi se snažíme od začátku roku, tak jak se na tom podílí Gynex říct nemůžu. Ale zatím užívám a uvidím co bude dál.
    Jinak prvních 14 dní piju kontryhel. O něm se píše jako o magické bylince pro ženy, tak doufám, že se to brzo projeví.
    :-)
    Jinak přítel užívá, zinek, selen a listovku :-)

  • ja pouzivam, Calibrum babyplan,kyselinu listovou a b-komplex,snazim se jist hodne ovoce a zeleniny a nekourit:-(

  • Ahoj, Taky jsem si koupila Femigard, docela mi chutnal, a výsledek se dostavil cca za 3 měsíce, ale zda ta zpusobil zrovna on, to nevím. Jinak jsem taky jedla listovku a vit. E, to papal i manžel plus selen a zinek.

  • ahj, já brala femigard a pro mě to byly vyhozený peníze, žádné účinky jsem nepozorovala...dost drahá sranda :-(

  • přeposílám ti co už jsem tu psala: já má zkušenosti s Gynexem takové:tak jelikož já neměla MS cyklus žádný, tak taky jsem si Gynex koupila. ALE! když jsem ho začal brát v dubnu, tak se cyklus obnovil na 2 měsíce a v červenci už zase nic...tak jsem zašla přímo do Energy (to je firma co vyrábí Gynex), nechala se tam od paní změřit. Zjistila mi že mám oslabené játra. Paní říkala že vše souvisí se vším, že je napřed důležitá detoxikace aby se tělo nastartovalo. Tak jsem 2 cykly (po 3 týdnech) brala Regalen, ale cyklus se mi stále nenastartoval. Paní v Energy řekla že to se taky může stát. V záři jsem začala brát Gynex a hned tem měsíc jsem otěhotněla.K tomu Vitamarin (který podporuje a udržuje těhu a Fytominerál. Těžko říct jestli pomohl Gynex nebo injekce agolutinu (na které jsem mimochodem chodila skoro půl roku). ALe bavila jsem se o tom s tou paní v Energy a ta říkala že to tak je, že spousta žen si koupí jen Gynex a ten nic neudělá, nepomůže. Ale když se to vezme od začátku, zjistí se kde je problém (vůbec to nemusí být ženské orgány) a pak se naváže ten Gynex, tak to prostě zabere. Kukni i na www.energy.sk, a je tam spousta článků. Ale jsem zastáncem názoru že zkusit se má všechno. tak hodně štěstí, já můžu Gynex jen doporučit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist