Fantazírují muži o jiných ženách v okolí

Otázku položila: janae85 26.7.2021 11:53

Ahoj, já se taky ještě zeptám na něco. Včera jsem byla s přítelem venku a potkali jsme moji kolegyni z práce, má pěknou postavu, je jí přes 40 s dítětem, trochu jsme si pokecali a šli si sednout na jedno pivo. Po chvíli jsem si všimla, že z ní přítel nespustil oči a byl občas duchem nepřítomný. On si s ní neměl moc co říct, ale pořád na ní koukal jako ne úplně zíral ale i ona si toho všimla a usmála se na něj. Vím, že se občas dívá po ženách jako já se dívám po pěkných klucích ale řeknu si... ten má pěknej zadek, nebo je hezky namakanem nebo má pěkný úsměv.
Jednou před rokem jsem si dokonce všimla, že mu pod stolem stál, kdy jsme se bavili se společnou kamarádkou, ale neřešila jsem to.

Myslíte, že to mají chlapi stejně? Dívají se jen na to jak vypadají nebo si s nimi představují i něco víc?
Chytly jste někdy ty vaše při koukání? Nebo třeba přiznali se vám?

  • 29.07.2021 9:30:44 - yamd smazala odpověď od Bývalá uživatelka #207651

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • diskutt26.7.2021 12:15

    Sice už jsem se chystal na oběd ale přihodím svůj názor jako muže. Záleží jakou chcete slyšet odpověď? Tu "správnou" a romantickou? - Ne muži nekoukají, vidí je, ale oči mají jen pro vás :-)
    Nebo tu upřímnou? - Jo, koukáme s různou mírou úspěšnosti utajení. Někdo zvládá koukat jen očkem někdo to moc neumí a skoro mu vypadnou oči z důlků. Záleží na tom co koho zaujme... oči, tvář, vlasy, prsa, zadek, nohy a tam se díváme. Jak dlouho to zase záleží jak moc se nám to líbí a jestli to doma máme nebo nemáme, když nemáme koukáme častěji nebo déle.
    Jsou i tací, co si řekhnou hmm ta má pěkné to a ono a jdou dál. Ale pak jsou i chvíle, kdy si říkáme... jakou má asi podprsenku nebo kalhotky? Když jde spodní prádlo vidět tak... pěkná barva, tvar, ty se jí hodí/nehodí k zadečku. Pekné jeany nebo blůzka.
    No ale jde to i dál... jak se asi tváří, když ho kouří, tu bych si mohl hezky chytnout za boky. Hmm zezadu nebo na koníčka. Kolik chlapů asi měla? Polyká nebo ne? Trojka by mohla být dobrá. Stačila by jí moje velikost? U té bych byl asi hned. Trochu mi připomíná tu a tu.
    Je sice starší, ale furt dobrá. Je jí sice náct, ale no sakra!
    Občas se nějaká taková objeví i v představách během sexu s vámi.

    Dělají to chlapi? Ano dělají. Stoprocentně už si to představovali s nějakou vaší známou, kamarádkou, sestrou, kolegyní... minimálně jí svlékli nebo víc.
    Ale není to proto, že by vás nemilovali! To vůbec ne! Je to prostě jen sexuální fantazie, city v tom nejsou, jen fyzická nadrženost a uspokojení. Pro nás jsou to 2 odlišné věci.

    Ale hlavně fantazie a realita jsou vzdálené jako severní a jižní pól. To že si představuju její kamrádku neznamená, že hned jak zajde za roh se na ní vrhnu. Tohle má prostě více hledisek než jen, hned co vás napadne - je to nevěrné prase :-)

    A mimochodem, plno mužů ve vašem okolí fantazíruje právě o vás. Váš kolega, kamarád, nebo jen ten co sedí naproti vám.

    A co jsem slyšel, podobné věci dělají i ženy, není to jen jednostranná věc.

  • Já sice svého přítele miluji, nepodvedla bych ho, ale dtále jsem jen člověk a po pěkném chlapovi se podívám, mám i fantazii, takže si představím, co má asi v kalhotách, jaký asi může být v posteli. Věřím, že to přítel má stejně. Pokud projde hezká ženská, normálně mi řekne, že má třeba krásnou postavu, vlasy atd… Já věřím jemu, on věří mě a tudíž nám to nevadí, protože stejně toho člověka už nemusíme nikdy vidět:-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist