Falešné březí u psa

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31541 18.7.2011 21:43

Má někdo nějaké skušenosti, rady apodobně ohledně falešné březosti u psa? Moc děkuju :) Mojí Kesince jsou 3 roky, rasa Beagle a je správně hloupá :D :D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Moje fenka taky trpěla na falešnou březost. Musíš se rozhodnout - buď kastrace nebo štěňata. Doktorka nám doporučovala co nedříve. MY už jsem to bohužel nestihly. Nelinka nám umřela na otravu.

    JINAK hodně běhat, nemazlit se, být přísná. Vždycky to do 7 dnů přešlo. Přeji hodně štěstí.

  • Naše Ronja - Bernský salšník byla 3x falešně březí - veterinářka doporučila chodit na dlouhé procházky, aby se jí to v hlavě hodilo do normálu...no a po 3 falešné březosti musela jít na kastraci, prý je to pro fenky hodně nebezpečné a může to končit i velkýma nádorama...teď už má klid..

  • Ahojky, my máme fenku Beagla, letos u ní nastala falešná březost poprvé, na radu veterináře a jediné co opravdu fungovalo byly procházky ahlavně sebrat veškeré hračky a věci, které by mohla považovat za štěňátka, která by chránila. Jakmile jsme ji všechno sebrali, přestala vrčet a i se mazlila, jakmile něco našla, co by mohla považovat za štěně, chránila si to, vrčela a nepustila nás blíž než na metr, nežrala, nepila. Takže opravdu jediné co fungovalo sebrat všechny hračky a dlouhé a dlouhé procházky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 559 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist