Facka od přítele

Otázku položila: Petra12345 25.3.2012 21:18

Ahoj holky, nechce se mně to rozpatlávat mezi mýma kamarádkama a rodinou, ale mám takový problém... Můj přítel, se kterým jsem necelé dva roky jednou uhodil, měla jsem na oku pořádnýho moncla, byli jsme oba pod vlivem, on víc, ale já taky něco vypila. O tuhle facku jsem si asi vyloženě řekla (tím se uklidňuju) byla jsem na něho hnusná, vyprovokovala jsem ho, jeho to pak strašně moc mrzelo, nechtěl se semnou ani vídat, aby neviděl moje fialové oko... vyříkali jsme si to a tím se relativně uklidnil... JENŽE, včera měl jet pro mého tátu a já se ho zeptala, jestli pak zase přijde k nám, on se smál a řekl ne, tak jsem mu s úsměvem řekla, že jedu s ním a pak si ho zase přivedu zpátky (vše bylo se smíchem a v pohodě) jenomže jen jsem zavřela dveře a on zjistil, že to myslím vážně, začal na mě řvát, ať vypadnu domů a přestanu ho hlídat, řekla jsem že to tak není a on mě vzal za vlasy a táhnul mě ke dveřím... nechápala jsem, tak jsem šla za ním, chytnul mě křečovitě za ruce a začal semnou třást. Stejně jsem jela s ním, strachy jsem na něj taky začla křičet a on mě chtěl v noci vysadit na silnici, to už jsem se bála fakt hodně, tak jsem mlčela... pak jsme přijeli ke mně domů a už bylo všechno v pohodě, chtěla jsem se s ním rozejít, ale vzhledem k tomu, že mám před maturitou, nechci řešit ještě rozchod... plánujeme si společné bydlení a já se strašně bojím toho, co bude... holky, já vím, že mi teď budete radit rozchod, já také vím, že je to to nejlepší řešení, ale to v tuhle chvíli udělat nemůžu... potřebuju spíš někoho, kdo tohle třeba také zažil nebo já nevím, asi se spíš potřebuju vypovídat :'-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja jsem to zazila :-( . S mym byvalym partnerem se kterym mam dve dcery. 10 let to trvalo nez jsem dokazala rict dost. Ted uz mam tohle vsechno za sebou. Nasla jsem si partnera za ktereho jsem se pred rokem vdala a mame spolu holcicku. Ver mi,ze tohle uz nikdy nemuze byt dobry,jen horsi a vetsinou se nasili stupnuje :-( . Ja bych ti radila rozchod a najdi si kluka,ktery te bude mit rad takovou jaka jsi. Chlap ktery sahne na zenskou je ubozak.

  • full.avl25.3.2012 21:40

    Z takovým ma*orem bych nebydlela ani kdybych měla jít pod most.
    ROzdějí se s ním dřív, dokud spolu nebydlíte nebo nemáte děti.

  • Jak reklas, tak vis a asi i chces rozejit se s nim, ale ze nechces mit pred maturitou nervy z rochodu nebo tak nejak... To se spis budes nervovat, kdyz s nim porad budes a nebudes vedet, kdy udela toto nebo jeste neco horsiho znova, nemyslis?? Jestli SE mas rada, tak ho nech plavat, at si mlati nekoho jinyho, kdyz to potrebuje, individuum...

  • Udělat to nějakej kluk mě flusnu mu do xichtu a už ho v životě nebudu chtít videt.. At ho miluju jak do tý doby nikoho.. Ty si žena on si tě má vážit a ne chytat nervy za to že chceš ject s ním. Podle mě je to debil kterej si tě neváži a nebo je nejakej psycho.. Můj názor.. Všichni takový chlapy si umí holky namotat slibovat hory doly umí si o tom s nima popovídat že se zdá že je všechno fájn ale pak se to furt dokola opakuje... Já bych ho nechala hned po první facce ty si hold jiná. Asi ti poradím zustan jestli to znovu zopakuje jakkoliv facka nadavky tahani za vlasy vys*r se na nej

  • Povim ti muj příběh,v 15 letech sem zacla chodit s klukem o 5 let starsim,rok byl nas vztah uzasnej bezvadnej,proste skvelej!ale po roce,presne jak rikas sly jsme z hopody a stalo se neco podobneho jako u tebe!!pak se to stupnovalo kvuli kravine,chtel jit parit a ja s nim,ale on me sebou nechtel tak zacal vyvadet chytil me za ruku hodil semnou na zem ze zustanu doma atd..kolikrat sem domu chodila s odrenym oblicej a vzdycky sem si neco vymyslela.dostala sem po hlave zarivkou,dost sem si zazila,ale ja ho milovala a vzdycky mu vsechno odpustila byl to muj prvni kluk.V osmnacti jsem se s nim odstehovala do Liberce,tady take par takovich hadek s fackou probehlo.tady sem poznala nove lidi,a a ten zivot tady mi otevrel oci,jaka sem krava,tak sem mu jeden vecer rekla ze s nim rozchazim.To si mela videt zacal mi rozbijet nabytek,malatit me,byloto to hrozny.roodice sem mela 60 km od bytu s bejvalim.Pokud ti muzu poradit nestehuj se s nim do bytu,nebuduj s nim vztah dohle nema cenu,radim ti z vlastni zkusenosti,ver mi :-)

  • Holka jsi mladá. Vem nohy na ramena a pryč než bude pozdě.

  • ahoj, já ti rozumím, nedávno jsem tady psala, že mě uhodil můj manžel, protože jsem ho vyprovokala, ale rozhodně jsem neměla monokl, neměla jsem na tváři nic a můj manžel není žádný násilník....jinak mi nikdy nic neudělal a už se to neopakovalo, tvůj případ je jiný, takže už budu stručná- UTÍKÉJ !!!!!!!!!!!!!

  • mám stejný názor jako Anonymní uživatelka 51494

    když už udělal tohle tak se to muže opakovat nebo i zhoršovat
    :-(
    najdi si někoho lepšího

  • Tohle je pěknej rapl, rozhodně to není normální a měla by si vzít nohy na ramena!

  • Pozor...s takovým člověkem si raději nezahrávej. Takový případ jako je ten tvůj se na začátku může zdát jako nejhodnější chlapeček, ale až po delší době poznáš jaký opravdu je! Já s tím sice zkušenost nemám, ale mám tetu, která takovýho parchanta má, kvůli němu už se ani nemůže stýkat se svými rodiči, nemůže nikam chodit, NIC! Takových agresivních chlapů je na světě čím dál víc, a je možné že ho máš právě i ty... Od svýho přítele bych se uhodit nenechala v žádném případě! Pak by následoval velmi rychlý rozchod a ani přemlouváním a omluvami by mě neobměkčil!

  • petulinkaa1325.3.2012 22:54

    pokud je uz takovy a to spolu jen chodite jak se rika,myslis si,ze to bude jiny,kdyz spolu budete bydlet a mit rodinu? holka nebud naivni....chlap si te musi vazit to same ty jeho,to ze ho milujes nestaci,jak to tak byva grazlici a hajzlici vzdycky vic imponuji necim jinym,ale chces klidnej,hezkej zivot bez nasili???? tak to ukonci.....prijde jinej a uvidis,ze si na tyhle nase slova vzpomenes a reknes si ,,jeste ze uz s nim nejsem" i kdyz ted ti to neprijde ani v nejmensim!

  • (Naštěstí) bývalý přítel na mě vztáhl ruku několikrát a pro ponižující nadávky taky nešel daleko. Ze začátku trochu, později víc a víc a vždycky mu to bylo strašně líto... Bála jsem pak už cokoliv říct, vyjádřit názor apod. Myslím, že to do vztahu nepatří. Od té doby nesnesu ani zvýšení hlasu nebo osočení. Myslím si, že takto to prostě být nemá a taky jsem s člověkem, který to nedělá a nikdy snad ani neudělá. Nevidím důvod žít s člověkem, který ti ubližuje. Odejdi a najdi si někoho lepšího... z těchto vztahů se těžko odchází, mě pomohlo, že na mě vzdáhl ruku víc a okamžitě šel... Odejdi a vydrž. Nestojí za to. Přeju ať to zvládneš :)

  • Tomuto člověku nebudeš už moci nikdy věřit. Kdy mu zase rupne v bedně a uhodí tě. Strach tam bude pořád. Skonči to s ním. Si mladá, najdeš si lepšího. buď ráda, že v tom nejsou i děti, bylo by to pro tebě daleko těžší než to, že jsi před maturitou.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist