Facebook

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26112 20.6.2011 12:53

Ahoj holky..chci se zeptat jen na takovou otazku,s pritelem jsme si kazdej zrusili facebook,prootze nici vztahy, a napomaha hadkam,je trapny kdyz sme si zalozili spolecny?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Určitě to neni trapný ;) Akorát bych řekla, že facebook vztahy neničí, to lidé a jejich domýšlivost, žárlivost a nedůvěra. To je asi tak celý, já mám facebook a přítel taky, já tam mám kluky a on holky, i bejvalky... To je stejný, jako když tě někdo na základě facebooku zabije, nebo vykrade.. lidi řeknou, že za to může facebook, ale to neni pravda, ty si tam dala adresu, telefon, napsala si, že jedete na dovolenou a tím pádem každý ví, že byt je prázdný...takže asi tak ;)

  • Ahoj Svagr s pritelkyni si zalozili spolecny Facebook...a myslim, ze je to uplne normalni..,spouta lidi ho ma spolecny takze proc ne....!!!

  • Myslím si že trapné to určitě není pokud si věřite a máte společné přátele tak proč ne.Podle mě je to každého věc,Jen aby ti třeba přítel nemazal vzkazy od přátel mužského pohlaví jak to dělal přítel mé známe znal její heslo a vždycky ji všechno pomazal i když to třeba byli jen kamarádi kteří ji psali a to mi příjde sprosté a ubohé.Ale myslím ýe pokud jste si ho založili společně tak si věříte a nebude problem.

  • Proč by to bylo trapný ? :-) Taky máme oba FB - každý zvlášť, nesedíme teda u toho, jen tam párkrát denně koukneme, ale společný jistě nevadí :-) Takhle si aspoň přidáte do přátel koho chcete a jen tak vás někdo nenajde :-D

  • my máme jeden - a to já a manžel mi na něho chodí - dívá se kam chce. Mě to nevadí, nemám co skrývat. Je to o důvěře:)

  • Mám to stejně jako Fanny. Profil mám založený já a jsem trvale přihlášena na našem PC. Když manžel chce, může tam jít.

  • ahojky, my jsme s přítelem taky na začátku komunikovali přes FB a můžu za sebe říct, že prohlubuje nedůvěru a máš pravdu, že spousta lidí se kvůli FB hádá a rozchází...Taky jsme nebyli výjimka, akorát u nás šlo o to, že jsme spolu nedostatečně komunikovali z očí do očí, jakmile chyběl oční kontakt, byli jsme v sobě ;-)
    mít společný FB podle mě není divné, ale to, že navzájem eliminujete ze života toho druhého lidi, které má třeba rád, mi zavání omezováním.....do vztahu nepatří, když jeden druhému diktuje s kým se může stýkat a s kým ne...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist