Expřítel v dosahu :-)

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46134 6.3.2012 14:53

Ahoj holky, chtěla bych slyšet názor, jak byste se zachovaly vy, kdybyste byly ve stejné situaci? S přítelem spolu budeme teď dva roky, chceme se vzít a vše mezi námi skvěle funguje. Problém je, že mám teď výčitky, že jsem příteli neřekla, že kluk, se kterým občas vyráží na pokec a na sport, je můj ex-ex 8-. Je to asi půl roku, co se poznali, čtvrt roku jsou jakože kamarádi, a já nějak pořád váhám, jestli to příteli říct a nebo dělat dál mrtvého brouka. Pořád mi to vrtá v hlavě, protože nechci, aby si snad myslel, že jsem mu to tajila z jiného důvodu. Když jsme se společně všichni tři poprvé potkali, tak příteli ani nebylo divné a neptal se, jakto že ho znám, že ho zdravím. Tak teď nevím, jestli to vybalit, aby nebylo mezi námi žádné tajemství a nebo to jakožto nedůležitou věc neřešit. K expříteli nic necítím, jen pro info ;-) Jen mi prostě vrtá hlavou, jestli k němu prostě nepřijít a neříct, hele znáš toho Káju, no tak s ním jsem něco měla :-D Jde mi o to, že se spolu baví i o sexu a dalších věcech, jako normální chlapi, tak je mi to trošku blbé 8-. Expřítel drží basu a dělá taky jakože nic. Tak fakt nevím, řekli byste mu to teď po takové době?
Díky za názory :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tý jo teda :-D
    Já bych m uto asi řekla,protože náhoda je blbec a nějakým nedopatřením se to dozví právě od ex a to pak bude větší čoro moro,než když se to dozví od Vás a chvilku to bude muset vydýchat... Podle mě je to teda menší zlo... A nebo se to třeba už přítel od ex dozvěděl a jen čeká,kdy s tím přijdete a přiznáte se :-D
    Kdo ví,ale já bych se přiznala 8-o:-)

  • Rekni mu to cim driv tim lip. Samozrejme o nic nejde, ale nikdy nevis pri jaky prilezitosti se to k nemu jednou dostane. Nekdo si bude chtit rejpnout a mas problem, jelikoz ty budes ta, co lhala. Proste si sednete a bez okolku mu to rekni. Nemas co skryvat, takze nebud nervozni a rekni celou pravdu. On to pochopi a pak se tomu muzete vsichni smat. :) A kdyz se objevi nejakej blbec, co bude mit kecy, budete na to vsichni tri pripraveni. ;)

  • Jestli jdete i do svatby a myslite to fakt fakt vazne, tak bych mu to urcite rekla. Nejde sice o zadny velky tajemstvi, ale dva o sobe maj vedet vsechno, zvlast jestli se ti chlapi schazej docela casto a ne jednou za pul roku, tak bych mu to urcite rekla. Byla bych uprimna. Predstav si tu situaci naopak, ze mas kamosku, bavite se o babskejch klepech a o vsem a ty nevis, ze je to ex tvyho kluka. Ja bych to urcite vedet chtela, tak zvaz jestli ty.

  • Já bych mu to určo řekla, ať máte čistý stůl.

  • Určitě mu to řekni, mně by vadilo, kdyby ze mě můj kluk takhle dělal "blbce" :) Není na tom nic špatného, kdybys přece chtěla přítele s bývalým podvádět, neseznamovala bys je. :) Já znám obě dvě ex mého přítele a ani proti jedné z nich nic nemám, teď s ním chodím já a ony jsou minulost ;)

  • Já bych mu to neříkala. Kdykoliv jsem současnému manželovi řekla něco o ex, tvářil se pěkně kysele. A určitě by nechtěl, abych se s ním vídala.
    Myslím, že to vašemu vztahu nijak neprospěje, tak proč to dělat? A kdyby se to přece jen od někud dozvěděl, řekla bych mu něco ve smyslu: Proč že jsem ti to neřekla? A k čemu by ti taková informace byla? Byl to tenkrát omyl, nic k sobě necítíme. Je to minulost, tak co řešíš pravěk. Buď rád, že jsme normálně kamarádi.
    :-p

  • Napadlo mě to samé, jako terijas. A to že váš přítel to už ví a přemejšlí obdobně jako Magdavlk a to tak, že prostě neřeší pravěk a vám věří. Kdybych si vaši situaci představila v mým životě, tak bych to příteli řekla. Ale zároveň vím, že můj přítel se o mejch ex nechce bavit a ani mi nevypravuje o svejch ex, takže by jen mávnul rukou. Možná by se podivil na pár vteřin, ale nic víc. Tak asi nic neřikat. I když zas aby ho nechtěl pozvat na svatbu, to taky nemůžete tušit, co by se tam mohlo pod vlivem alkoholu semlet!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist