Expřítel nebo Přítel

Otázku položila: Bývalá uživatelka #184130 3.3.2019 16:31

Dobrý den. Je mi trochu trapné, ale před 6 měsíci jsem chodila s jedním klukem bylo to s ním skvělé a nádherné chvíle i když mě štvalo to jak si ze mě dělal po telefonu legraci tak jsem na něj byyla naštvaná ,ale potom co jsme se rozešli kvůli jedné hádce tak jsem se mu radši vyhýbala a byla jsem na něj naštvaná. Po 5 měsících co jsme se ignorovali a pomlouvali za mnou přišel a chtěl přestat s tou ignorací a pomlouvání sice jsem na něj byla stále naštvaná že jsem se ho ani nechtěla dotknout tak jsem začala chodit s jeho kamarádem s kterým jsme jenom 3 tejdny ,ale kvůli tomu že jsem se začala zase bavit se svým expřítelem se ke mě můj přítel ignoruje nenapíše mi ani nezavolá.
A teď ke mě furt chodí expřítel a chová se ke mě zase jako tehdy když jsme spolu chodili už mi jeho dotyky nevadí a ani už na něj nejsem naštvaná.
Když jsem s ním byla venku tak mi řekl že mě má stále rád jako tehdy a že si ze mě dělal srandu jenom proto že mu to poradil jeho kamarád s kterým teď chodím. Tehdy jsem svého expřítele brala jako kamaráda ale teď ho beru něco víc a už to tak moc přerostlo že ho más stejně ráda jako svého přítele a teď nevím koho z nich mám poslat do friendzounu tak prosím poraďte mi jsem už trouchu zoufalá

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tohle ti preci nikdo neporadi. Ty musíš citit, ktereho mas ráda se kterým chces být.
    Osobně mi prijde, ze jste jeste asi dost mladi, protoze podle toho popisu bych nebyla ani s jednim. A být temi kluky, tak ani s tebou.

  • stupidiack3.3.2019 18:56

    Vypadá to, že ve svých citech máš trošku guláš a sama nevíš, co vlastně chceš. Být tebou, tak se asi vykašlu na oba. S jedním se rozejdeš, protože si z tebe dělal srandu a začneš si s druhým, který to kamarádovi poradil ..

  • macicekkajik3.3.2019 19:33

    Ahoj, nechodila bych ani s jedním, protože když si z tebe dělají srandu, tak si tě neváží. Važ si sama sebe a hledej partnera, o kterého se můžeš opřít a ne čekat na to, až si z tebe zase bude dělat srandu. On se ten pravý najde. Nechoď s klukem jen proto, aby jsi s někým byla.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist