Ex přítelkyně

Otázku položila: Anonymní uživatelka #361810 14.3.2016 19:00

Dobrý den,
mám kamaráda. Vlastne víc nez kamarada. Udržujeme spolu intimní vztah. Kvůli vzdálenosti jsme si však rekli, že to nebudeme tahat dál. Časem jsme však dospěli k tomu, že to, co mezi námi je, nemá jen tak kdokoliv. Pořád nás však trápila vzdálenost, takže jsme se nechtěli dostat do fáze vztah, ale říkali jsme si, jak se máme rádi a jak si chybíme. Asi to zní dost hloupě a puberťácky, ale ja jsem se vztahům vždy vyhýbala. Kluci mě po chvíli omrzeli a ja jsem se bála, že už navždy zůstanu sama. A proto byl tenhle kluk pro mě terno. Jednoho dne však přišel s tím, že bychom měli ukončit milostnou fázi a být jen přátele s výhodami, jako předtím, protože se nechce vázat. Později jsem však přišla na to, že se chce vrátit k bývalé přítelkyni. Lhal mi a omluvil se. Říkal, že o tom uvažoval a proto to semnou ukončil. Zase lhal, protože spolu už byli. Nemusím vysvětlovat, jak moj jsem byla naštvaná. Říkal, že mu moc chybí vztah a že po něm chtěla šanci, tak se to rozhodlo zkusit. Naštvalo mě ještě víc, že semnou chtěl dál udržovat sexualní vztah. Zase se rozešli a napsala mi jeho přítelkyně velmi ostrou zprávu. Tam jsem se dozvěděla celou pravdu a byla jsem rozhodnuta vymazat tohoto člověka z mého života. Rozhodla jsem se však zachovat víc dospěle, jelikož i pro mě bylo těžké zapomenout na jeho přátelství. Vztah mezi námi byl zkrátka moc silný. Proto jsem se rozhodla zůstat s ním kamarádka a podporvat ho v jeho novém vztahu. Po chvíli ale zjistil, že to, co by chtěl, nachází ve své nejlepší kamarádce a ne po boku své přítelkyně. Byla jsem na sebe naštvaná, že jsem nevydržela zůstat kamarádkou a prakticky s ním podvedle jeho přítelkyni. Chodil s ní, ale miluje mě. A ja jsem už hrozně zmatená. Včera se rozešli ale ja jsem z toho nejistá. Pořád z toho mám špatný pocit, že mi bude zase něco zastírat.
Prosím, povězte mi, co bych měla udělat s touhle situací. Asi pořád žárlím, i když se snažím tvariť vyrovnaně a podporovat ho ve všem.
Děkuji,
Domča

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Znova bych s ním do ničeho už nešla.
    Dokud jste byli kamarádi s výhodama, tak ok, jenže pak to přerostlo ve vztah. A ve vztahu už je ti sakra něco do toho, co on dělá a s kým se stýká. To, že si začal něco s jinou a ještě ti navrhl, že spolu dál budete zas jen spát, mi přijde jako totální drzost a neprostý shození tvojí úcty. A co bylo dál, už by mě zas tak nezajímalo... Prostě tímhle by skončil. Evidentně neví co chce, několikrát ti lhal a promiň, ale když kvůli tobě dal přednost jiné, tak tě asi zas tak šíleně nemiluje :( Mrzí mě to, nejsem zastánkyně nějakých radikálních řešení. Nic není černobílé, rozhodni se podle sebe, ale já bych ti doporučovala se poohlédnout jinde :)

  • podváděl s tebou dvě svoje přítelkyně a prakticky podváděl tebe s přítelkyní. tohle chceš celý život? dospěle bych ho natvrdo vymazala ze života. to co ti psala jeho expřítelkyně, vůbec nemusela být pravda, ostrá sms nutně neznamená, že nelhala. vykašli se na něj i jako kamarádka. vím jak moc to bolí a jak moc je těžký na někoho takového zapomenout, ale je to jediná cesta k tvýmu štěstí. dokud se budeš i třeba částečně vázat na něj, nebudeš moct najít nikoho jinýho, lepšího. dej sama sobě šanci na štěstí s hodným chlapem, který ti bude věrný a nebude ti lhát, bude tě milovat

  • Já teda souhlasím s holkama. Do bodu kdy jste spolu jen spali to bylo dobré. Ale ty si uvědom, že podvedl tebe i svoji ex a celkově na mě působí jako malý kluk co neví co chce. Nebo naopak chce všechno. To jeho "miluji tě" taky nepůsobí zrovna věrohodně takhle se nechováš k někomu koho miluješ. Jen prostě patří mezi kluky co ví, že tohle slovo na holky většinou platí. Když bych dokázala tohle opominout (jakože já bych se na něj dospěle vykašlala už tady) tak neustále lže. To na mě působí lhaní ve stylu aby vypadal, že je hodný nevinný "štěňátko". Teď si polož otázku... Máš tohle za potřebí? Kam by asi váš vztah dospěl? ... Pokud chceš být dospělá tak se na něj vybodni i jako kamarádka. Protože to si od tebe nezaslouží ani omylem. Vymaž ho ze svého života a až se vzpamatuješ ...ano jednoho krásneho dne si řekneš "Proboha co jsem to dělala?" V tomhle vztahu prostě nevidím perspektivu. Správný chlap tě bude nosti na rukou, nebude tě podvádět naopak tě bude milovat a vzdálenost pro něj nebude výmluvou. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist