Espumisan kapky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #21287 5.4.2012 12:10

Ahoj maminky, máte už vyzkoušené Espumisan kapky na bolesti bříška? Mám už 10ti měsíční holčičku a začalo ji zase trápit bříško. Miluje chleba a rohlíky :), tak to bude asi tím. Používaly jsme Infacol, ale ten je docela drahej a rychle pryč. Má ten Espumisan i nějakou příchuť, nevšimla jsem si, že by tam něco takového psali. Děkuji.

Holky, všem děkuji.. Přeji ať drobkům už nebolí bříška ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, tak my měli snad všechny kapky na prdíky a naprosto perfektně nám zabral Lefax.

  • ahoj, i ten Espumisan má příchuť a můžu tě uklidnit, že ani ten moc dlouho nevydrží. Ale nám dobře zabral na rozdíl od ostatních přípravků. Byla jsem s ním spokojená a taktéž jsem ho podávala již staršímu dítku. Takže za nás můžu doporučit.

  • Borlova5.4.2012 12:16

    Nám zase naopak nezabral:-( A příchuť má, řekla bych, že banánovou. Chce to zkusit, na každýho zabírá něco jinýho. Když kapeš to nejmenší množství, tak ho máš tak na 20 dní, stojí kolem 100Kč. Mně maminky v mym okolí hodně chválí Sab simplex. Ale já osobně ho vyzkoušený nemám. Ale chystám se na to;-)

  • My zkusili vše a nejvíc pomohl Lefax, má stejnou účinnou látku jako espumisan. taky má příchuť, dobře se dávkuje-je tam pumpička. ale máme 2měsíčního prcka tak nevím jak to působí na starší

  • Ahoj, tak nás začalo trápit bříško po zavedení příkrmů, lefax nám zabíral na prdíky první tři měsíce, kolik jsme moc naštěstí neměli. Pak jsem měla infancol, taky nám pomohl, no ted jsem mu koupila lefax a espumisan (stejná účinná látka) nepomohl nám. Tak jsem koupila baby calm, to je anýt a fenykl, ale ještě jsem je nevyzkoušela malej mi onemocněl. Na prodíky pokud jsme byli kojení, tak nám pomohli na ty co máme po příkrmu už moc ne, ale stejně jsem mu je dávala. No uvidíme. Přeji at vám pomůže.

  • Nám teda na prdíky zabíral Espumisan,dokonce jsem ho používala asi od 1 měsíce věku až skoro do roka a naprostá spokojenost!!!:-)

  • Ahoj, já mám taky nejlepší zkušenost s kapičkami Espumisan. Zkoušela jsem nejdřív nějaké přírodní přeparáty a bylinky, ale tam byl výsledek dost nejistý, masáž bříška taky pomohla jen někdy. Ty kapičky zabraly hned a rychle.

  • Ahoj holky,my jsme dali na doporučení kamarádek a vyzkoušeli kapičky Espumisan...používala je i segra na svoje dvě dětičky a tak jsem s volbou ani neváhala a musím říct,že nám zabírají taky skvěle. Před každým jídlem 5 kapiček a noční kroucení a pláč je ta tam...Navíc super cena, co jsem propočítávala, vychá:-)zejí cenově lépe i jak Sab Simplex:-)

  • Espumisan je sladký (asi jakože banánový), dceři chutná ;-)
    Lahvička (za cca 90,-) nám vydrží asi 3 týdny - dávkujeme 5 kapek před každým jídlem.
    Já sama užívala Espumisan tobolky v těhu a byla jsem spokojena. Pomáhá vstřebávat plyny ve střevech, které tam tlačí :'-( výborné jsou i teplé obklady na bříško a polohování do klubíčka ;-)

  • espumisan je fakt dobrej. cena taky přijatelná, rozhodlě skoro poloviční oproti tomu infacolu. dáváme skoro od narození a fakt zabírá skvěle. určitě stojí za vyzkoušení

  • studuji info o espumisanu už asi 4 dny. jsem už úplně zoufalá, ale čtu, že ten espumisan je fakt asi dobrej...jdu ho tedy zkusit. držte palce, dám pak vědět

  • espumisan máme vyzkoušený a zabírá nám skvěle. malá na prdíky docela trpí a tohle jí dost pomohlo. zabírá rychle...každopádně doplňuji fenyklovým čajem, hlídám co jím (protože plně kojím). pomohli nám také hodně baby masáže..dají se koupit i uvolňující olejíčky na bříško

  • My jsme viděli v porodnici, že setřičky dávají Espumisan...tak jsme ho pak také koupili...je sladký a naši dcerku vždy zklidní. Je potřeba ho při novorozenecké kolice dávat pravidelně před každým kojením. Nám moc pomohl...ale i jsem si trochu hlídala jídelníček a vynechala kynuté a čerstvé pečivo a jiné nadýmavé potraviny.

  • Espumisan kapičky jsou opravdu dobré,hodně pomáhají...já si nedovedu představit,že by jsme to zvládali bez nich.....kapu vždycky před kojením přímo do pusinky...po několika dnech,hnedka velká úleva...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 744 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist