Esoprex - zkušenosti

Otázku položila: Anonymní uživatelka #233777 13.4.2018 12:44

Ahoj holky,

brala jste některá antidepresiva Esoprex. Já jsem je dnes dostala. Přečetla jsem si leták a vůbec nemám chut je začít jíst. Jaké máte s Esoprexem zkušenosti vy?

Díky moc.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A.t.i13.4.2018 18:19

    Před mnoha lety jsem esoprex brala a žádných vedlejších účinku jsem si u sebe nevšimla. Příbalovy leták vypadá děsivé, ale oni se prostě musí "kryt". To je jak když na lék proti bolesti hlavy napíší, že může způsobovat bolest hlavy.:-D Ale jestli ti sednou, to uz je věc druhá. Ja vyzkoušela desítky antidepresiv, než jsem narazila na ty pravé.

  • A jaký příbalový leták by sis představovala? Myslíš, že jiná antidepresiva budou mít příbalový leták pro tebe přijatelnější? Pokud máš těžké psychické problémy, tak lékař zřejmě usoudil, že je potřebuješ. Já osobně bych se to snažila řešit jinak než lékama, k těm bych přistoupila až jako ke konečné možnosti. Brala jsem je sama přes 14 let a jsem přesvědčena, že poslední roky naprosto ale naprosto zbytečně.

  • Můj bratr je bere na panickou poruchu. Jsou to taková slabší antidepresiva, která se musí užívat dlouhodobě aby měla účinek. Žádné vedlejší příznaky nemá

  • Antidepresiva jsem nebrala nikdy zadny. Nicmene jen chci rict, ze pribalovy letaky nectu nikdy u niceho, protoze bych pak do pusy nedala ani paralen. Toz tak.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 507 odpovědí a 409 712 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist